SRAMOTNO! Prave stadion od 28 miliona evra, igrali meč sa kadetima i izgubili 6:0 (VIDEO)

Novosti online

14. 08. 2022. u 18:07

EKIPA Timoka iz Zaječara iza sebe ima veoma težak i buran period. Ekipa iz istočnog dela Srbije je pokušala da ostane u Prvoj ligi Srbije, međutim, u toj misiji nisu uspeli i ove sezone su "kupili" kartu za Srpsku ligu Istok. Ipak, ni tamo im ne cvetaju ruže posle prve utakmice gde su u Paraćinu poraženi sa 6:0.

СРАМОТНО! Праве стадион од 28 милиона евра, играли меч са кадетима и изгубили 6:0 (ВИДЕО)

Foto: Profimedia

Rezultat kao rezultat iako se čini da kaže mnogo, zapravo ne kaže ništa. Mnogo je veći poraz ono što se desilo tog podneva u ovom gradu Pomoravskog okruga.

Naime, ekipa Timoka je izašla na teren sa 11 igrača kadetskog i omladinskog uzrasta (deca od 16 do 18 godina) i to bez ijednog seniora!

Nejaki momci su dali svoj maksimum, ali nedovoljno pripremljeni za nedaće seniorskog fudbala su uzele maha i morali su otići svojoj kući sa šest golova u mreži. Ne bi ni to bilo strašno, kao i činjenica da je Timok do poslednjih utakmica prošle sezone "grizao" kako bi ostao u Prvoj ligi, a potom i napao mesto u Superligi.

Ambicije su bile visoke, ali su i one bile popločane stimulansom u vidu novog stadiona koji se gradi u Zaječaru, koji je obezbeđen od strane grada, ali i same države, a u koji će biti uloženo 28.5 miliona evra, kako je izjavio i gradonačelnik Zaječara Boško Ničić, koji je istakao da će ovaj stadion u budućnosti konkurisati i za eventualno održavanje Evropsko ili Svetsko prvenstvo u našoj zemlji.

Nije jasan niti poznat razlog zašto u klubu nije bilo seniora u prvom kolu.

BONUS VIDEO: Ovo su fudbaleri sa najvećim zaradama

(TELEGRAF.RS)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ROLAN GAROS U POTPUNOM ŠOKU: Uradili sve da Novak Đoković ispadne, pa im se obilo o glavu i sad ne znaju šta da rade!

ROLAN GAROS U POTPUNOM ŠOKU: Uradili sve da Novak Đoković ispadne, pa im se obilo o glavu i sad ne znaju šta da rade!

Novak Đoković je na antologijski način prošao u četvrtfinale Rolan Garosa, ali je dan kasnije morao da se povuče sa tog grend slem turnira. Ispostavilo se da je razlog veoma ozbiljan, iako je na mogućnost da se nešto tako desi - upravo Nole i upozorovao organizatore. Sada on plaća skupu cenu, ali... i čelnici tog grend slema "čupaju kosu". Evo i zašto.

08. 06. 2024. u 17:30

Komentari (0)

VELIKA TUGA: Preminuo mladi trener