KRISTIJANO Ronaldo se prošle sezone vratio u Mančester junajted sa ciljem da ovaj slavni klub ponovo bude u vrhu engleskog fudbala, ali umesto lepe priče sve je postalo košmar. Zbog toga je tim sa "Old Traforda" odlučio šta će da radi sa Portugalcem.

MILAN

16.08.2022. 15:34

@VT - KRISTIJANO RONALDO JE NAJBOLJI IGRAČ NA SVETU SA POSTIGNUTIH 809 GOLOVA. Kompletan igrač, igra glavom, sa obe noge šutira, dok je bio mlađi savršen dribling. Sada mu je ipak 38 godina i došao je kraj karijere. ZAHVALIMO SE NAJBOLJEM ZA LEPE TRENUTKE I GOLOVE. HVALA TI CRISTIJANO.!!!!!!!!

cak i da hoce

16.08.2022. 14:07

...cak i da hocete,taj covek,ni u ludilu nije vise medju najboljim igracima sveta!Svakako,on moze da bude medju njima,recim,na nekom veselju i slicno...Nikako medju onima,koji sada bolje igraju fudbal,bolje od njega!!!Sa punih trideset i osam,plasticari,kao i do sada,mogu da mu zetezu i popunjavaju gde i koliko zatreba...Ono sto treba za igranje loptom,na najvisem nivou,"plastika" i botoksi,ne pomazu!!!Pa zar i Bufon nije dusu davao,da on bude TAF!!!I?...Neznam zasto je tim ljudima,nekima,mnogima od nas,tesko da kazu:DOVDE!!!Zbog cigara bio sam izbacen ko kufer!!!Izbacen iz ekipe,o kojoj se i sada sanja!Branio sam posle toga,cisto iz mog zadovoljstva!I dogurao bas lepo u Svajcarskoj.Saigrac mi je bio i Ugljesa Kuljanin...Kada sam video,da pocinje da radi sve vise iskustvo,i da je sve manje u sprezi sa "mladoscu"...Lepo,posteno,ljudski,predao sam moje mesto,mladjem!I nisam pogresio,sto se njega tice,ni gram!Moj ucenik,moj sticenik,prevazisao me je za koplje ipo!!!A verujte mi,svi su govorili,da on nije talenat mog kalibra..."Rad i samo rad!...Uz 5% talenta!"....Franc Bekenbauer.

Ivan_

17.08.2022. 14:44

re. Milan Ronaldo i dribling?? Ti verovatno mislis na pravog Ronalda. Dobar gol igrac bio, ali dribling sa njim nema dodirnih racaka (ako izuzmemo ono otrcano preskakanje lopte - desnom preko lopte, pa menjanje pravca i trk ulevo).