LUKA JOVIĆ BESAN PSOVAO NA PUTU KA KLUPI: Fiorentina samo do boda protiv velikog rivala, ni igrač više ne pomaže "Violi"

Novosti online

21. 08. 2022. u 20:34

FUDBALERI Fiorentine danas su gostovali ekipi Empolija u drugom kolu Serije A. U pravoj fudbalskoj uspavanci, meču bez pravih šansi sve je zavreno rezultatom 0:0.

ЛУКА ЈОВИЋ БЕСАН ПСОВАО НА ПУТУ КА КЛУПИ: Фиорентина само до бода против великог ривала, ни играч више не помаже Виоли

FOTO: EPA

Navijači "Viole" očekivali su još jedan trijumf i željno prizivali novi gol Luke Jovića. Fiorentina je držala posed, ali je za 90 minuta tek jednom uspela da uputi udarac u okvir gola rivala. 

Nije srpski as danas imao podršku saigrača, vezni red tima iz Firence nije ga hranio loptama. Skupio je Empoli u odbrani, zaigrao kompaktno a oko bivšeg igrača Real Madrida konstantno su se smenjivala dva do tri čuvara čitavim tokom utakmice.

Najveću šansu na meču, propustio je špic Empolija, Matia Destro, koji je u 46. minutu glavom propustio kolosalnu šansu.

Luka Jović izmenjen je u 87 minutu, bio je vidno nervozan, svestan da njegov tim ima igrača više i juri rezultat u nadoknadi koja je trajala još dodatnih 10. Besno je Luka psovao na srpskom jeziku na putu do klupe, i jasno stavio treneru do znanja da je gladan golova, željan fudbala i svakog minuta na terenu 

Bio je ovo prvi put da su ova dva lokalna rivala odigrala u novom milenijumu meč bez golova. Poslednji put, to se desilo još davne 1988.

U narednom kolu Fiorentina na svom "Artemio Frankiju" dočekuje Napoli, pa će Jović imati priliku da na velikoj sceni pokaže svoj kvalitet. 

BONUS VIDEO: Moćna koreografija „delija“ pred Rendžers

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

START(AP)OVALA  JOŠ JEDNA UNIVERZUM AVANTURA: Projekat kompanije Mozzart bliži se velikom finalu