PARTIZAN OSOKOLJEN TRIJUMFOM U KRAGUJEVCU: Crno-beli junak preti Zvezdi

Novosti online

29. 08. 2022. u 11:46

Fudbaler Partizana Bibars Natho izjavio je da veruje u pobedu na predstojećem meču protiv Crvene zvezde u 9. kolu Superlige Srbije.

ПАРТИЗАН ОСОКОЉЕН ТРИЈУМФОМ У КРАГУЈЕВЦУ: Црно-бели јунак прети Звезди

Foto: FK

Partizan je juče u Kragujevcu pobedio Radnički 1:0 u 8. kolu SLS, a jedini gol na utakmici postigao je Natho u 88. minutu.

- Utakmica je bila veoma teška, bilo je izuzetno toplo, a teren je bio suv, nisu ga nakvasili vodom, te se lopta jedva kretala. I u prvom poluvremenu smo stvarali šanse, imali smo dve dobre, nismo postigli gol, ali smo pobedili na kraju. Nismo dobro počeli sezonu i svaka pobeda nam daje više samopouzdanja i gura nas napred - rekao je Natho za zvanični sajt kluba.

Izraelski fudbaler je odigrao svih 90 minuta na ovom meču.

- Trener (Gordan Petrić) je promenio formaciju na poslednjem meču i to je sve vratilo u normalu. Igramo kako trener kaže i misli da treba, a ta formacija koju on odredi je najbolja za nas, a kada pobedimo, onda je ta promena i dobra odluka - kazao je Natho.

Na ovom meču za Partizan je debitovao Hamid Traore.

- Dobili smo Traorea, jednog jakog igrača sredine terena, kakav nam je i bio potreban. Nadam se da će nam on pomoći da budemo bolji, a mi ćemo pokušati da mu pomognemo da se uklopi brzo i postane deo tima. Juče je bio težak meč, loš teren, protivnički tim je dobar i veoma sam srećan zbog rezultata - istakao je fudbaler Partizana.

"Crno-beli" će u sredu od 20 sati na svom terenu igrati "večiti derbi" sa Crvenom zvezdom.

- Sledeća utakmica je derbi, svako zna šta znači derbi - to je jedan drugačiji meč u odnosu na druge duele. Takođe, najvažniji meč za navijače. Pokušaćemo da damo najbolje, da damo sve od sebe. Verujem u naš tim, nadam se da će sreća biti na našoj strani i da ćemo pobediti! - zaključio je Natho.

BONUS VIDEO:  Koliko novca su donele titule najboljima u Top 5 fudbalskih liga?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

START(AP)OVALA  JOŠ JEDNA UNIVERZUM AVANTURA: Projekat kompanije Mozzart bliži se velikom finalu