ZVEZDA GA SE OLAKO ODREKLA, ON CEPA MREŽE: Napadač skinuo crveno-beli dres, pa doživeo preporod (VIDEO)

Novosti online

30. 08. 2022. u 16:03

FUDBALSKI klub Crvena zvezda kontinuirano traga za pojačanjem na poziciji napadača, a deluje da se nekih prethodnih zvučnih akvizicija, upravo na toj poziciji, ipak olako odrekla.

ЗВЕЗДА ГА СЕ ОЛАКО ОДРЕКЛА, ОН ЦЕПА МРЕЖЕ: Нападач скинуо црвено-бели дрес, па доживео препород (ВИДЕО)

FOTO: FK Crvena zvezda

Otišao je Lois Dioni sa "Marakane", skinuo dres beogradskog velikana koji prethodno nije dobrano ni natopio, i zadužio opremu francuskog Anžea.

U svojoj domovini nastavio je da demonstrira o kakvom se finišeru radi, i da se sa pravom od njega mnogo očekivalo u prestonici Srbije.

FOTO: FK Crvena zvezda

Anže je ovog vikenda poražen na gostovanju Troi (3:1), ali će njegov trener sigurno biti zadovoljan borbom, zalaganjem i njuhom za gol koji je pokazao uprkos činjenici da su gosti tokom više od 70 minuta igrali sa desetoricom na terenu.

Igrao se 67. minut kada je Lois Dioni primio loptu posle jedne lepe akcije na ivici kaznenog prostora. Igrali su na malom prostoru fudbaleri Anžea, a na kraju je Taibi bio taj koji je "ćušnuo" loptu pored čitave odbrane Troe, a francuski golgeter razornom levicom savladao je protivničkog golmana.

Podsetimo, prethodno je Dioni bio strelac na susretu protiv Oksera pre dva kola, kada je pokazao delić svog napadačkog arsenala u remiju svog tima od 2:2.

Dioni u Ljutice Bogdana nije zadovoljio očekivanja, a sada je već u tri nastupa dva puta tresao mrežu u najelitnijem francuskom rangu fudbala, pa se postavlja pitanje, da li je ovo samo još jedan stranac koji je mogao mnogo, a čiji kvalitet nije ni delimično iskorišćen? 

BONUS VIDEO:  POBEDNIČKA PARADA "KRALjEVA": Fudbaleri Reala na ulicama Madrida proslavili 14. titulu prvaka Evrope

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

RUSIJA JE BESNA: Poginuo Dmitrij Adajev