PRAZNIK SRPSKOG FUDBALA: Evo gde možete da gledate 168. večiti derbi

Novosti online

31. 08. 2022. u 09:00

NAJVEĆI praznik srpskog fudbala doživeće ove srede 168. izdanje u trci za prvenstvene bodove. Partizan će na svom stadionu ugostiti Crvenu zvezdu a meč koji počinje u 20 časova biće direktno prenošen na televiziji, dok će čitaoci portala "Novosti" u tekstualnom prenosu moći da isprate najzanimljivije detalje.

ПРАЗНИК СРПСКОГ ФУДБАЛА: Ево где можете да гледате 168. вечити дерби

FOTO: M. Vukadinović

Zvezda u utakmicu ulazi sa sedam bodova prednosti, ali i bremenom da šest i po godina nije pobedila najvećeg rivala na njegovom terenu.

- Derbi je uvek poslastica. Očekujem utakmicu s dosta žara, borbe i intenziteta. Crno-beli imaju naše poštovanje u pripremi, ali kad meč krene moramo da pokažemo kako smo ekipa koja hoće da kontroliše situaciju, bude direktna, napadne gol i ostvari povoljan rezultat. Može da bude problema ako ne prihvatimo fajt domaćina. Mentalno moramo da prihvatimo da tako mora, a fudbal ćemo igrati - poručio je novi trener Zvezde Miloš Milojević.

- Očigledan je napredak u našoj igri, a ja očekujem da bude sve bolje. Bilo bi dobro da Partizan dobije iz više razloga. Pre svega, da se približimo rivalu, da se dovede stabilnost u klub i svlačionicu. Ako se to desi, moja želja je da trijumf posvetimo bata Šoletu - poslao je posebnu poruku Gordan Petrić namenjenu pokojnom legendarnom golmanu crno-belih Milutinu Šoškiću, koji će sutra u 14 časova biti ispraćen na večni počinak.

Početak utakmice na stadionu u Humskoj ulici zakazan je za 20 sati, a direktan televizijski prenos omogućila je Arena sport, i to na svom ‘Premium 1’ kanalu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

PRINCEZA PONOVO TRUDNA: Nova prinova u britanskoj kraljevskoj porodici