"ISCEPALI SMO SE": Gordan Petrić nije zadovoljan remijem u 168. večitom derbiju (VIDEO)

Novosti online

31. 08. 2022. u 22:16

FUDBALERI Partizana i Crvene zvezde odigrali su prvi ovosezonski večiti derbi 168. po redu u kome nije bilo pobednika (1:1). Odmah po završetku susreta utiske je izneo trener crno-belih Gordan Petrić.

ИСЦЕПАЛИ СМО СЕ: Гордан Петрић није задовољан ремијем у 168. вечитом дербију (ВИДЕО)

FOTO: FK Partizan

Strateg crno-belih istakao je da nije zadovoljan remijem, jer smatra da su njegovi igrači bili bliži pobedi.

- Ja sam rekao momcima da pruže 100 odsto, pružili su i više. I jedni i drugi smo se "iscepali", nadam se da su ljudi uživali. U ovom trenutku nisam zadovoljan remijem, mislim da smo u drugom poluvremenu bili bliži pobedi - rekao je Petrić.

Crveno-beli su bili bolji rival u uvodnih 20 minuta susreta i time strateg kluba iz Humske nije mogao da bude zadovoljan.

- Naravno da ne mogu da budem zadovoljan igrom u prvih 20 minuta. Igrači su ušli nervozno u utakmicu, napravili su neke kornere koje nisu smeli, tad smo imali problem i sa drugom loptom, posle je to došlo na svoje mesto. Pohvalio bi Belića koji je igrao kao bonus igrač i koji je pružio to što nam je trebalo u datom trenutku na sredini terena i svi ovi mladi momci što su ušli. Zahvalio bi se i novajlijama i da se okrenu drugim utakmicama.

Potom je prokomentarisao dobacivanja sudiji.

- I jedan i drugi klub trebaju da budu dostojanstveni i u pobedi i porazu, ne sviđaju mi se prozivke sudija.

Deluje da je Zvezda stala u drugom poluvremenu.

- Možda smo bili svežiji od Zvezde, možda imaju teži raspored od nas kada su evropske utakmice u pitanju, možda imaju povređene igrače, ja to ne znam. Znam da su moji igrači pokazali da mogu da igraju. Kada imate rotaciju, onda je mnogo lakše nama trenerima

 

BONUS VIDEO: Slavlje "grobara" posle gola koji je Natho postigao protiv Zvezde

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

PRINCEZA PONOVO TRUDNA: Nova prinova u britanskoj kraljevskoj porodici