NAJDUGOVEČNIJA kraljica u istoriji, Elizabeta Druga, koja je preminula u četvrtak u 96. godini bila je ujedno i jedna od najvoljenijih monarha Ujedinjenog kraljevstva. Ipak, ne oplakuje je cela nacija.

Komentari (4)

hvalim te Boze

10.09.2022. 15:16

!!!Celo vreme to pisem!JOK!Pod sankcijama si rode!Ovaj Englez rece sve sto sam ja u romanu napisao!!!...Zamislite porodicu Aboridzina,tako pise da se taj narod zove,ako nije,izvinjavam se,da se bije u glavu i kotrlja po zemlji svoje Otadzbine,koja sigurno nije "Australija"...Meni licno,to bi bio vrhunac cinizma!Na "National Geografic",mozda i na neku drugu "nacionalku",dvjica brace,Aboridzini-Starosedeoci svoje otadzbine jel,traze,kopaju za zlatom...I kazu,da su za to dobili urednu dozvolu od "Australijskih vlasti"....Ljudi moji,nije vazno ako ne objavite,znam pricacete medju sobom,setite me se...Ja vecu tugu u zivotu nisam video!!!Na mojoj dedovini,koju si mu oteo,ti meni dajes dozvolu da smem da tragam za nasim zlatom...I neka mi bilo ko objasni jedno:Od koga je "Australija" dobila "nezavisnost" i pravo da bude "clanica" naroda...???GDE JE TU "SOKIRANJE" OSTRVA???IZRECENA ISTINA,"SOKIRA ENGLEZE...???ILI I VI MISLITE,DA SMO MI KOJI OVO CITAMO,MALOUMNI....???JA BI MU LICNO,PODIGO SPOMENIK ZA ZIVOTA!

Thor

11.09.2022. 13:29

Demokratija i sloboda misljenja ne postoji nigde, damo se koristi po potrebi. Mozda su najblizi tome Skandinavske zemlje ali daleko od toga da su potpuno demokratske. Pravo jačeg vlada od nastanka sveta.