NOVA POBEDA CRVENO-BELIH: Zvezda trijumfovala posle preokreta, Pešić pokazao koliko je važan (FOTO)

Novosti online

22. 01. 2023. u 16:48

CRVENA zvezda je upisala četvrtu pobedu na pripremama. Crveno-beli su savladali Dinamo iz Tbilisija sa 3:2 i to posle preokreta.

НОВА ПОБЕДА ЦРВЕНО-БЕЛИХ: Звезда тријумфовала после преокрета, Пешић показао колико је важан (ФОТО)

FOTO: FK Crvena zvezda

Konačno su navijači šampiona Srbije videli tim sa klasičnim napadačem. Od starta susreta u sastavu se našao Aleksandar Pešić i pokazao je koliko je važan za igru ekipa Miloša Milojevića.

Šef stručnog štaba crveno-belih je ponovo promešao karte, pa su ovaj meč počeli:

Vasiljević - Gobeljić, Leković, Dragović, Rodić - Srnić, V. Nikolić, Kangva, Prucev - Mijatović, Pešić.

Bolje je Zvezda počela susret i inicijativa joj se isplatila u 30. minutu kada je Pešić umakao odbrani rivala i lako matirao golmana gruzijskog šampiona.

Ipak, nakon toga je usledio pad u igri Beograđana što je protivnik znao da iskoristi. U razmaku od minut Ulad Umar i Gonkalveš su tresli mrežu crveno-belih, pa je Dinamo na taj način preokrenuo rezultat.

Drugo poluvreme donelo je mnogo opasniju Zvezdu. Vrlo brzo je rezultat bio poravnat, Prucev je na dodavnje Katai centrirao oštro sa desne strane, a napadač kluba sa "Marakane" je lako matirao golmana ekipa iz Tbilisija.

Milojević je potom od 60. minuta na teren poslao lidere ekipe - Ivanića, Bukarija, Kangu, Erakovića... i to odmah donelo rezultat.

Upravo je Ivanić bio taj koji je doneo preokret i trijumf crveno-belima. On je posle kornera došao do lopte i zakucao je u mrežu protivnika.

Do kraja utakmice nekoliko dobrih prilika imao je Katai, no nijednu nije realzivao i nije uspeo da se upiše u strelce.

Zvezda naredni meč na pripremama igra 25. januara protiv Ludogoreca. To će ujedno biti i generalna proba pred nastavak Superlige Srbije. Milan Borjan i saigrači 4. februara dočekuju Vojvodinu.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?