TEL AVIV SE UZDA U SRBINA: Povratak Krstajića u Makabi želja navijača

Novosti online

07. 02. 2023. u 11:00

NIJE povratak Vladimira Ivića u Makabi doneo željeni efekat. Očekivali su u "ponosu Izraela" da će sa srpskim stručnjakom ponovo beležiti rezultate kao u prvom mandatu, a on se odlučio da usred sezone Tel Aviv zameni Rusijom, gde je preuzeo Krasnodar.

ТЕЛ АВИВ СЕ УЗДА У СРБИНА: Повратак Крстајића у Макаби жеља навијача

FOTO: M. Vukadinović

Ni dolazak novog trenera Aitora Karanke nije urodio plodom. Klub je u prethodnih pet duela ostvario dve pobede, uz osetni zaostatak u odnosu na prvoplasiranu Haifu.

Kako prenose izraelski mediji, navijači sve češće pričaju o protestu protiv uprave kluba, na čelu sa vlasnikom Mičom Goldarom i prvim operativcem Džekom Angelidisom.

Sve zbog nezadovoljstva transfer politikom kluba i samom činjenicom da je klub daleko od šampionske titule.

Žuto-plavi su ovog leta prodali Oskara Gluha u Salcburg, za 7.000.000 evra, igrača kojeg je u prvi tim uvrstio nekadašnji selektor Srbije Mladen Krstajić.

O tome kakav je trag ostavio nekadašnji fudbaler Partizana u Izraelu i to za šest meseci svedoče želje navijača da Krstajića ponovo vide na kormilu tima.

Trenutno je nerealno da će želja navijača biti ostvarena, Krstajić je preuzeo kormilo bugarske reprezentacije, koju je takođe podmladio u prethodna dva okupljanja, ostvario je tri pobede i jedan remi.

Novu priliku da upiše pozitivne rezultate imaće u martu kada kreću kvalifikacije za Euro 2024.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna