PORUKA IZ TOTENHEMA: Kejn nije na prodaju najvećim rivalima

Novosti online

07. 02. 2023. u 10:16

Rukovodstvo Totenhema ne želi da proda kapitena londonskog kluba i engleske fudbalske reprezentacije Harija Kejna svojim rivalima u Premijer ligi, prenosi danas britanski Tajms.

ПОРУКА ИЗ ТОТЕНХЕМА: Кејн није на продају највећим ривалима

Foto: Nebojsa Parausic

Rukovodstvo Totenhema ne želi da proda kapitena londonskog kluba i engleske fudbalske reprezentacije Harija Kejna svojim rivalima u Premijer ligi, prenosi danas britanski Tajms.

    Kejn (29) je član Totenhema od 2004. godine, a ima ugovor sa londonskim klubom do 30. juna naredne godine. On još nije postigao dogovor sa čelnicima kluba u vezi sa produženjem ugovora, ali je više puta ranije izjavio da želi da nastavi karijeru u Totenhemu.
    Kejn je pre dva dana doneo pobedu svom timu protiv Mančester sitija (1:0), a ujedno je postao najbolji strelac u istoriji kluba sa 267 golova. On je odigrao 416 utakmica u svim takmičenjima za Totenhem.
    Pojedini mediji su objavili ranije da su za Kejna zainteresovani Mančester junajted, Mančester siti i Čelsi, ali rukovodstvo Totenhema planira da produži ugovor sa kapitenom kluba.
    Za reprezentaciju Engleske nastupio je na 80 mečeva, a 53 puta se upisao u listu strelaca. On je igrao za Englesku na nedavnom Svetskom prvenstvu u Kataru.
   

BONUS VIDEO: NOVAKU JE JOŠ SAMO OVO OSTALO: Sa ovih 5 stvari biće nedostižan za sve

    

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)