"KADA SE RASTAJEŠ OD NEKOGA, EMOCIJE SU SVE VEĆE" Lutovac se emotivnom porukom oprostio od Partizana

Novosti online

07. 02. 2023. u 12:44

ALEKSANDAR Lutovac se oprostio od Partizana emotivnom porukom. On će karijeru nastaviti u Austriji

КАДА СЕ РАСТАЈЕШ ОД НЕКОГА, ЕМОЦИЈЕ СУ СВЕ ВЕЋЕ Лутовац се емотивном поруком опростио од Партизана

Foto: N. Paraušić

Lutovac je u Partizanu odigrao 88 utakmica, postigao je tri gola i upisao osam asistencija, a na rastanku od crno-belih istakao je da su ga preplavile emocije.

On je napisao oproštajno pismo crno-belima, istakavši da ljubav prema klubu postaje još veća u ovom trenutku.

- Svakome ko piše ovakve redove nije ni najmanje prijatno, jer to znači da odlazi iz kluba koji voli. Ali, ono što svi znamo je da život nekada ponudi nove izazove i da mi, jednostavno, moramo da ih prihvatimo, posebno u sportu. To ne znači da ljubav prema klubu prestaje, naprotiv - još je veća, jer kad se rastaješ od nekoga, tek tada osetiš sve emocije, pa i bol, koji imaš u tom trenutku. Moje emocije će večno biti usmerene prema Partizanu, svakoj osobi zaposlenoj u klubu i u centru, od portira do Keva, koji su brinuli o nama.

- Mi smo ta porodica koja je vodila svoje borbe 24 časa svakog dana i nikada nije posustala - ni kada su nas otpisivali! Ono što znam je da svi moji saigrači, u svakoj sezoni, daju svoj maksimum, poštujući i voleći Sveti grb! Zato, budite uz njih, kao podrška, kao aplauz. Dovoljno imamo onih koji nisu uz nas, zato je potrebno da svi mi - koji volimo Partizan, budemo oko njega! Verujte u tim, verujte u momke, šefa, svakog pojedinca, jer to su šrafovi koji sa vama mogu da guraju Parni valjak. Verujem u pobedu i uvek ću biti sa vama - stoji u oproštaju Aleksandra Lutovca od Partizana.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANjE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. A kako najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" uopšte nisu naivne, poslednja dešavanja i dosad najveće poniženje za sportiste Ruske Federacije doveli su i do reakcije ruskog predsednikam Vladimira Putina.

18. 03. 2024. u 15:33

Komentari (0)

ZA BOLJE SUTRA: Svetski dan obrazovanja o zaštiti životne sredine