HATAJSPOR SE POVUKAO IZ TURSKE LIGE: Još uvek se traga za Atsuom

Novosti online

10. 02. 2023. u 13:07

Hatajspor je poslao pismo i u njemu nas obavestio da neće igrati utakmice do kraja sezone, rekao je predsednik turske unije klubova.

ХАТАЈСПОР СЕ ПОВУКАО ИЗ ТУРСКЕ ЛИГЕ: Још увек се трага за Атсуом

Foto: EPA

Turski fudbalski tim Hatajspor povukao se iz turske Super lige i ove sezone više neće igrati utakmice, nakon što je razorni zemljotres pogodio jugoistočnu Tursku i severni deo Sirije.

Turska agencija Anadolu izvestila je da se i sportski direktor kluba Taner Savut još uvek vodi kao nestao, kao i napadač Kristijan Atsu.

- Hatajspor je poslao pismo. Obavestili su nas da neće igrati ovosezonske utakmice - rekao je predsednik Turske unije klubova Ali Koc na konferenciji za novinare zajedno sa predsednikom Turskog fudbalskog saveza (TFF) Mehmetom Buukeksijem.

- Ako se i Gazijantep želi povući iz lige, planiramo da nastavimo sa 17 ekipa, pod uslovom da prava ova dva kluba ostanu netaknuta - dodajući da Gazijantep tek treba da donese odluku.

Hatajpor se trenutno nalazi na 14. mestu turskog prvenstva, dok je Gazijantep na 10. poziciji.

Nastavak lige dodatno je odložen i trebao bi da se nastavi 3. marta.

BONUS VIDEO: POZDRAV PUBLICI: Košarkašice Srbije posle pobede nad Hrvaticama

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

Da li znate šta su privatni dani na poslu i koja kompanija nudi ovaj benefit?