PSŽ NE MOŽE VIŠE DA TRPI ISPADE NEJMARA: Brazilac je preterao, na leto bi mogao da napusti klub

Novosti online

14. 02. 2023. u 09:44

ČELNICI Pari Sen Žermen žele da prodaju Nejmara na leto. Razlog za ovakvu odluku je ponašanje Brazilca posle utakmica sa Monakom koju su "sveci" izgubili sa 3:1.

ПСЖ НЕ МОЖЕ ВИШЕ ДА ТРПИ ИСПАДЕ НЕЈМАРА: Бразилац је претерао, на лето би могао да напусти клуб

Foto: EPA-EFE/Mohammed Badra

Ovu informaciju preneo je "Parizijen". Navodi se da je krilni napadač napravio haos u svlačionici posle pomenutog meča. On se prvo svađao sa saigračima, a potom i sportskim direktorom Luisom Kamposom.

Ističe se da ovo Nejmaru nije prvi incident otkako je stigao na "Park prinčeva", ali da njegovi ispadi više ne mogu da se trpe.

- Čelnici PSŽ-a su doneli odluku da je najbolje da Nejmar napusti klub, jer unosi nepotreban nemir u tim. PSŽ je planirao da ga na kraju sezone stavi na transfer-listu - piše još u tekstu "Parizijena".

Podsetimo, Nejmar je u redove aktuelnog šampiona Francuske stigao pre šest godina iz Barselona u transferu vrednom 222 miliona evra. Za to vreme je odigrao 171 meč i postigao je 117 golova. Sa "svecima" je osvojio 12 trofeja.

PSŽ večeras od 21 sat dočekuje Bajern u prvoj utakmici osmine finala Lige šampiona.

BONUS VIDEO: Grupi partizanovaca zabranili ulazak u Moldaviju jer su Srbi?!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Inovacija iz Japana kao savršen dodatak kolekciji „Art Must Go On“ Bate Spasojevića