FUDBALSKI ZEMLJOTRES: Nejmar prelazi u Premijer ligu!?

Novosti online

24. 04. 2023. u 16:23

NEJMAR, najskuplje plaćeni fudbaler u istoriji kada se radi o prelasku iz jednog u drugi klub, na korak je od novog transfera.

ФУДБАЛСКИ ЗЕМЉОТРЕС: Нејмар прелази у Премијер лигу!?

FOTO: Profimedia

Kada je ovaj brazilski as 2017. prelazio iz Barselone u Pari Sen Žermen, njegov dotadašnji klub je uspeo da potpiše ugovor sa kolegama iz francuske prestonice o čak 222 miliona evra nadoknade za to "odricanje".

Time je Nejmar zauzeo apsolutni vrh na listi najskupljih fudbalskih transfera svih vremena, a koliko je to bio spektakularan potez govori i da je dotadašnji rekord iznosio 105 miliona evra i držao ga je prelazak Pola Pogbe iz Juventusa u Mančester junajted 2016, a na drugom mestu je bilo Realovo plaćanje 100 miliona Totenhemu za Gereta Bejla 2013.

Sada je, međutim, izgleda došlo vreme za novu Nejmarovu selidbu i to - u englesku Premijer ligu.

Kako javlja "Dejli miror", novi gazda Čelsija Tod Boeli ne samo da je zainteresovan da sjajnog 31-godišnjeg fudbalera dovede među "plavce", već je obavio i prvi sastanak tim povodom sa predsednikom PSŽ-a, Naserom Al-Kelaifijem.

Jedina bojazan u taboru londonskog kluba su relativno česta Nejmarova odsustva zbog povrede, ali imajući u vidu fudbalski kvalitet koji Brazilac poseduje, nema sumnje da će "plavci" dati sve od sebe da takvog majstora dovedu u svoje redove.

Čelsi je ove godine ostvario peti naskuplji transfer svih vremena, uplativši u kasu Benfike 121 miliona evra za Enca Fernandeza, ali je u 2023. dao i 70 miliona Šahtjoru za Mihaila Mudrika (38. najskuplji transfer svih vremena).

Bonus video: Navijači Olimpijakosa i Zvezde zajedno skandirali "Kosovo je Srbija"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (1)

KAKVA BOMBA: Mitrovića po svaku cenu žele u Premijer ligi?