STIŽU KAZNE: Disciplinci FSS blizu odluke o nameštaljkama u srpskom fudbalu

N. I.

20. 05. 2023. u 21:20

DISCIPLINSKI sudija Fudbalskog saveza Srbije Ivan Nikolić će sledeće nedelje da izrekne kazne klubovima ili pojedincima posle sumnji da su dva meča Superlige Srbije i jedna utakmice Prve lige bile predmet nelegalnih radnji, odnosno nameštanja rezultata.

СТИЖУ КАЗНЕ: Дисциплинци ФСС близу одлуке о намештаљкама у српском фудбалу

Foto: N.Iljukić

 Podsetimo, mečevi Superlige Mladost GAT - Kolubara i Kolubara - Spartak, kao i duel Prve lige Novi Sad - Radnički Beograd su bili pod istragom u UEFA, jer je iz svetskih kladionica stigao signal o sumnjivim i nerealnim uplatama na konačne ishode ovih utakmica.

Pre dva dana su se pred disciplincima FSS izjašnjavali pravni zastupnici Kolubare i Novog Sada koji su, ustvari, pod detaljnom istragom. Posle ovog izjašnjavanja ostalo je još samo da disciplinci FSS procene da li će i kolika kazna uslediti posle poverljivih informacija koje su na Terazije 35 nedavno stigle iz sedišta UEFA.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OVO JE TUŽAN DAN ZA MENE, SEVILJA JE MOJA LJUBAV Legenda tima odlazi na kraju sezone, od kluba ovo nije očekivao