Lacio digao ruke od Srbina! Albanac kroji sudbinu Sergeja Milinković Savića

Novosti online

23. 05. 2023. u 10:36

SAGA oko Sergeja Milinković Savića se nastavlja. Srbin ostaje u Laciju, ide u Juventus, Premijer ligu... I tako iz dana u dan preokreti se smenjuju na traci.

Лацио дигао руке од Србина! Албанац кроји судбину Сергеја Милинковић Савића

FOTO: Profimedia

Poslednje vesti iz italijanskih medija govore da su Rimljani odustali od Srbina, da nemaju nameru da ga mole za novi ugovor. A sportski direktor Lacija Igli Tare tvrdi da je sve moguće, pa čak i da Sergej ostane u Rimu.

Albanac, koji ima veliku moć u Laciju, u neku ruku kroji sudbinu Milinković Savića. Mediji na Apeninima pišu da Rimljani samo čekaju ponudu i da će na kraju krajeva spustiti cenu, navodno je doneta odluka da nikako ne dozvole da Milinković Savić ode bez obeštećenja naredno leto.

Priče o 40 miliona evra su nerealne, "L'Akvile" će prihvatiti između 25 i 30 miliona za svog najboljeg igrača, što bi trebalo da znači novi početak za klub. Lacio je nadomak Lige šampiona, to je svakako injekcija za kasu, rimski klub će sada morati da oformi dovoljno jak tim za borbu na dva fronta, što je navodno Sari tražio od Lotita. 

U Laciju će probati da izbegnu da Milinković Savić ode u drugi italijanski klub. Juventus je sa kaznom i neigranjem u Ligi šampiona sada otpao, a Milan nema novca, dok Inter traži drugačiji tip igrača.

Najzainteresovaniji je Arsenal, oni žele Kaiseda ili čak Gundogana, ali to su teške mete i Sergej bi lako mogao da zauzme mesto Džake u timu, iako je drugačiji tip igrača. Što se tiče Čelsija, oni bi eventualno uključili Loftus Čika koga Sari obožava kao deo čitave priče i to bi Lacio mogao da prihvati. 

Iz Španije i dalje se priča o Atletiku, ali oni žele da se reše Rodriga de Pola prvo. 

Sve u svemu mnogo priča, malo posla, a niko ne pita Sergeja šta on želi...

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati