SPREMA SE VRUĆE FUDBALSKO LETO: Real kreće po asa Totenhema

Novosti online

31. 05. 2023. u 11:03

SPREMA se vruće fudbalsko leto. Posle najmanje dve godine "tihovanja", jer su virus korona i problemi sa poslovanjem donekle umrtvili fudbalsko tržište, sve su prilike da nas ovog leta čekaju senzacije iz nedelje u nedelju. Jednu od njih su već najavili novinari španskog "Asa" koji su otkrili da Real Madrid kreće po kapitena Totenhema i reprezentacije Engleske Harija Kejna koji će krajem jula napuniti 30 godina.

СПРЕМА СЕ ВРУЋЕ ФУДБАЛСКО ЛЕТО: Реал креће по аса Тотенхема

FOTO: AP

Javna je tajna da Totenhem želi da proda svoju najveću zvezdu u timu za 150 miliona evra klupu iz Premijer lige koji može najmanje toliko da odreši kesu, a najniža cena za klubove van Ostrva je 100 miliona evra. Real je prvi stao u red, spreman je da ponudi 115 miliona evra, a razlog više za interesovanje Madriđana je činjenica da je kapiten "kraljevskog kluba" Karim Benzema najverovatnije veoma blizu angažmana u Saudijskoj Arabiji.

- Čelnici Reala i dalje procenjuju potencijalna pojačanja na poziciji centarfora. Real ima dve mogućnosti. Prva je da kupe renomiranog napadača, koji će najmanje da košta oko 100 miliona evra. Druga mogućnost je da se Real odluči za nekog jeftinijeg fudbalera bilo da se radi o mladom centarforu ili iskusnom igraču, koji bi bio rešenje do kraja naredne sezone. Na leto 2024. madridski klub će pokušati da angažuje Erlinga Holanda ili Kilijana Mbapea - navode španski mediji.

I ovo nije sve... Real će možda ovog leta da napravi nove "galaktikose", jer u Madridu odavno prate i igre Dušana Vlahovića, pa će centarfor Srbije i Juventus možda biti još jedno novo lice u svlačionici, kada Karlo Ančeloti za dva meseca uđe u nju na početku priprema.

Benzemi 400 miliona

PARA na paru ide i Real Madrid je u svetu sporta i fudbala možda najbolji dokaz za to. Sezona u Španiji se završava sledećeg vikenda, a kapiten Reala Karim Benzema je već obavestio Florentina Pereza da ima ponudu iz Saudijske Arabije za neverovatnih 400 miliona evra za dvogodišnji ugovor.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije