PROSINEČKI SE SETIO TEŠKIH DANA IZ ZVEZDE: ''Klub nije bio na nivou na kom je trebalo da bude, nismo primali platu po šest meseci''

Novosti online

31. 05. 2023. u 12:26 >> 12:30

Robert Prosinečki, nekadašnji fudbaler i trener Crvene zvezde, predvodio je crveno-bele sa klupe od decembra 2010. godine do avgusta 2012. i prisetio se teških dana.

ПРОСИНЕЧКИ СЕ СЕТИО ТЕШКИХ ДАНА ИЗ ЗВЕЗДЕ: Клуб није био на нивоу на ком је требало да буде, нисмо примали плату по шест месеци

FOTO: M. Vukadinović

Partizan je tada dominirao u srpskom fudbalu, a teški dani su tada bili na drugoj strani Topčiderskog brda, crveno-beloj. Toga se prisetio i legendarni Robert Prosinečki u razgovoru za hrvatski portal „24sata.hr“.

– Jako teška situacija. Veliki klub, a nije bilo novca, ničega, katastrofalna situacija. Ha, da je bila dobra, ne bi mene zvali. Osvojio sam kup, bili smo drugi, iza Partizana, ali tri puta smo ga dobili u 14 dana, mnogo to znači tamo. Mogu da budem zadovoljan. Ali nakon Zvezde uzeo sam malu pauzu jer bile su to teške dve godine, klub nije bio na nivou na kojem je trebalo da bude, po šest meseci nismo primali platu - rekao je Prosinečki.

BONUS VIDEO: ONI SU NAŠ PONOS! Posle Đokovića, Jokiću uručeno značajno priznanje

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja