EMOTIVAN "OPROŠTAJ" FULAMA OD MITRA NA KRAJU SEZONE! Engleski klub ima poruku za sve hejtere Aleksandra Mitrovića (VIDEO)

Novosti online

03. 06. 2023. u 16:15

ALEKSANDAR Mitrović, napadač Fulama i fudbalske reprezentacije Srbije, i u sezoni 2022/2023 još jednom je oduševio navijače pomenutog engleskog kluba, a on mu je predili poseban "ispraćaj" na godišnji odmor.

ЕМОТИВАН ОПРОШТАЈ ФУЛАМА ОД МИТРА НА КРАЈУ СЕЗОНЕ! Енглески клуб има поруку за све хејтере Александра Митровића (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/Twitter/@FSSrbije

Srpski golgeter je, kada je Fulam izborio povratak u elitni rang, doživeo da mnogi sumnjaju u njegove fudbalske sposobnosti u premijerligaškom društvu, tvrdeći da "rekordi po pogocima u Čempionšipu ništa ne znači kada se dođe među najbolje i najjače".

U tim komentarima prednjačili su dotadašnji rivali iz "druge lige", ali i neki koji su londonski klub "dočekali" u onoj najkvalitetnijoj na Ostrvu.

Međutim, "Mitar" ih je sve demantovao.

Odigrao je 24 utakmice u Premijer ligi, a dao 14 golova, pa i ne čudi što je njegov klub danas objavio sledeći video zapis i to uz poruku:

- Ovo je kompilacija šta sve Mitrović nije uradio u Premijer ligi

Posle sjajnih igara u najjačem klupskom prvenstvu na svetu, Mitrovića naredne obaveze čekaju u reprezentaciji. Istina, na prve dve utakmice "orlova" neće igrati zbog povrede.

Kada igra fudbalska reprezentacija Srbije?

Srbija, podsetimo, 16. juna igra prijateljsku utakmicu proptiv Jordana, a četiri dana nastavlja kvalifikacije za Evropsko prvenstvo i to gostovanjem Bugarskoj.

Redom, slede potom mečevi protiv Mađarske na domaćem terenu (7. septembra), pa gostovanje Litvaniji tri dana kasnije, a onda će "orlovi" gostovati Mađarima 14. oktobra, da bi 17. dočekali Crnu Goru.

U novembru će ekipa selektora Dragana Stojkovića Piksija, čiji je Mitrović najbolji strelac otkako postoji reprezentativni fudbal u Srbiji, igrati dve utakmice - prijateljsku protiv Belgije, u gostima, 15. dana tog meseca, a 19. će ugostiti Bugarsku u kvalifikacijama za šampionat Evrope.

Bonus video: POVRATAK IZ SNOVA: Uroš Spajić se oporavio i dao najlepši gol na meču Zvezda - Čukarički

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANjE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. A kako najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" uopšte nisu naivne, poslednja dešavanja i dosad najveće poniženje za sportiste Ruske Federacije doveli su i do reakcije ruskog predsednikam Vladimira Putina.

18. 03. 2024. u 15:33

Komentari (0)

MILOŠ BIKOVIĆ SNIMLJEN KOD PSIHIJATRA: Razlog? Rusija i Srbija! (VIDEO)