VLAHOVIĆ BI MOGAO U REAL MADRID? Karlo Anćeloti "otvorio karte", ovo je želja giganta iz Španije

Novosti online

05. 06. 2023. u 20:59

Fudbaler Juventusa i srpski reprezentativac Dušan Vlahović ovih dana se u italijanskoj štampi često spominje kao neko ko bi mogao na leto da napusti torinski klub, a iako se dosad najviše pisalo da bi Čelsi mogao da ga angažuje, možda i Mančester junajted, "sezona lova na novog špica" - upravo je proglašena u Real Madridu.

ВЛАХОВИЋ БИ МОГАО У РЕАЛ МАДРИД? Карло Анћелоти отворио карте, ово је жеља гиганта из Шпаније

Tanjug/AP

Naime, trener Reala Karlo Anćeloti izjavio je da madridskom klub potreban napadač koji može da postiže golove i da se dobro poveže sa timom, prenosi Asošijejted pres.


Francuski špic Karim Benzema odlučio je juče da napusti Real, a najverovatnije će karijeru da nastavi u Saudijskoj Arabiji. Madridski klub u narednoj sezoni ne računa na Marka Asensija, Edeza Azara i Marijana Dijasa.


"Moramo da delujemo, ali nećemo da žurimo. Imamo vremena, pošto tražimo napadača koji može da postiže golove i da se dobro poveže sa timom", rekao je Anćeloti.

Italijanski stručnjak je naglasio da klub želi profil napadača koji može dobro da se poveže sa Vinisijusom Žuniorom i Rodrigom.


"Trenutno imamo samo dvojicu napadača, ali uopšte nisam zabrinut. Imamo dovoljno vremena da rešimo taj problem. Pobeđuje se i bez napadača. Veća je verovatnoća da će napadač postići gol, ali ono što pravi razliku je kada tim igra čvrsto, kompaktno, timski", istakao je Anćeloti.

AP podseća da je Real zainteresovan za napadača Totenhema Harija Kejna, kao i za fudbalera Borusije Džuda Belingema, mada ne treba zaboraviti ranije praćenje Vlahovića, dok je "rešetao mreže" u dresu Fiorentine.


Real je ove sezone osvojio evropski Superkup, Svetsko klupsko prvenstvo i Kup kralja, dok je u La Ligi zauzeo drugo mesto iza Barselone.


"Sezona je bila dobra, uveren sam da će naredna da bude još bolja", zaključio je Anćeloti.

Bonus video: Novo u Zemunelu - Partizanovo brdo za trčanje

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)