DUŠAN TADIĆ: ''Važan meč protiv Bugarske, idemo na pobedu u Razgradu''

Novosti online

12. 06. 2023. u 13:50

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Dušan Tadić izjavio je danas da očekuje pobedu protiv Bugarske u meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, koje će biti održano naredne godine u Nemačkoj.

ДУШАН ТАДИЋ: Важан меч против Бугарске, идемо на победу у Разграду

FOTO: Facebook/FSS

Srbija se nalazi na prvom mestu na tabeli grupe G kvalifikacija za EP 2024. sa šest bodova. Srpski reprezentativci okupili su se danas u Staroj Pazovi na pripremama za mečeve sa Jordanom i Bugarskom.

Srbija će u Beču u petak igrati prijateljski duel sa Jordanom, a četiri dana kasnije sastaće se u Razgradu sa Bugarskom u kvalifikacijama za EP 2024.

- Pred nama je važan meč sa Bugarskom, imamo vremena da se pripremimo i ostvarimo pobedu koju svi želimo - rekao je Tadić, prenosi zvanični sajt FSS.

Danas je u centru Beograda u ulici Makedonska 12 otvorena i druga prodavnica FSS "Fan šop Orlovi". Svečanom činu prisustvovali su čelni ljudi FSS, predsednik Dragan Džajić, potpredsednik Branislav Nedimović, generalni sekretar Jovan Šurbatović, kao i selektor Srbije Dragan Stojković i kapiten Dušan Tadić.

- Sve je super, baš lep potez FSS i njegovog rukovodstva. Lepo je, praktično, za sve prolaznike, mogu da kupe dres ili neki suvenir - naveo je Tadić.

BONUS VIDEO: ONI SU NAŠ PONOS! Posle Đokovića, Jokiću uručeno značajno priznanje

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)