Kako Telegraf nezvanično saznaje, Marko Gobeljić će sasvim izvesno napustiti Marakanu.

Komentari (5)

Doca

17.06.2023. 17:42

Još rodić, srnić, milunović, kangva, ivanić, i još sigurno 3-4 igrača koji uspešno sede na tribinama uz odlične ugovore. Da ne zaboravim mrkelu.

Novicaivic

18.06.2023. 15:20

Šiljo Legendo. Trebali ste ti, Gobelja, Borjan, Kataji i još njih koji je ovaj doveo da na primer pređete u Čukarički, makar na polu sezonu pa da im pokažete ko ste. Ja volim tvoj stil i ja kad sam igrao bio sam takav napadač. Oni su uglavnom u napadu igrali taktički van tvog stila. Neko ko treba da ti pomogne on suprotno ili sam završava, gubi loptu a ti im namesto. Ako ti završiš akciju oni drvlje i kamenje. Pantelić imao Žigića, Boaći je imao isto i tebe u prvom mandatu kad si razbijao i profitirali na tebi. Žao mi Ti treba da igraš u Ligi Petice i to u dobrom klubu, al te ovi sputali, a čak si ogroman posao uradio. Na tvojoj sam strani, i verujem da iz Ferencvaroši dokazati i otići u veći klub gde zaslužuješ, da si živ i zdrav. Pravi Delija?✊✊?

Novicaivic

18.06.2023. 15:34

Možda nije trebalo ovakav rez baš kad smo direktno u LŠ. To je moglo pre, kad je Stanković otišao. Ili na polu sezoni ili kraju. Došao je čovek koji nas nepoznaje a dovodi golmana sa sobom i oterao Borjana najboljeg kod nas. Makar da ga je ostavio pa polako. On nezna da nas je baš taj ugojeni Borjana spasavao mnogo puta. Ajde da nismo osvajali ovo što smo osvojili ovih godina. Više bih voleo da neki naš trener pravi rez. Ili Nemački, pa i iz cvajte. Ako neko zna to su Nemci. Ali dobro možda i upali.