STRAVIČNO UBISTVO: Fudbaler pronađen raskomadan i bez glave (FOTO)

Novosti online

06. 07. 2023. u 09:10

Brazil je zavijen u crno - potraga za 19-godišnjim fudbalerom Vinisijusom Skulnijem završena je tragično i ovaj igrač pronađen je mrtav.

СТРАВИЧНО УБИСТВО: Фудбалер пронађен раскомадан и без главе (ФОТО)

Foto: Novosti arhiva

Telo je pronađeno raskomadano i bez glave, a policija istražuje nekoliko opcija za koje se sumnja da su dovele do smrti mladića.

Ugledna španska "Marka", uz pozivanje na "nekoliko izvore iz Brazila", prenosi da je Vinisijusova bivša devojka glavna osumnjičena za njegovu smrt.

Fudbaler je došao u posetu, a ona ga je navodno ubila. Motivi za ovakav zločin su nepoznati, ali sve ukazuje na to su iza zločina stajali sentimentalni i strastveni motivi, navodi "Marka".

Bivša devojka je negirala optužbe, a policiji je rekla da je fudbaler upao u njenu kuću u Pindoti Pori, gradiću u Paragvaju koji se nalazi na granici s Brazilom.

Podsetimo, delovi tela fudbalera pronađeni su u saveznoj državi Mato Grodo do Sul, u reci Iguatema. On je 25. juna otišao na žurku sa prijateljima, a po izlasku je nestao.

Mediji u Brazilu prenose da su pronađeni samo delovi kuka, trupa i jedne butine, da se za ostatkom tela traga, a da je mladić identifikovan po tetovažama.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)