ODJAVILI SRBINA: Dušan Vlahović u neverici, propao mu transfer karijere

Novosti online

07. 07. 2023. u 09:36

DUŠAN Vlahović neće ostati u Torinu, bar se tako nadaju čelnici Juventusa koji po svaku cenu žele da prodaju Srbina. Ruku na srce pre je bilo mnogo više zainteresovanih klubova za devetku "stare dame" nego što je slučaj prethodnih dana.

ОДЈАВИЛИ СРБИНА: Душан Влаховић у неверици, пропао му трансфер каријере

FOTO: Tanjug/AP

Naime, Vlahović je bio na meti nekoliko velikih evropskih klubova, a kao jedna od opcija figurirao je i minhenski Bajern.

Ipak, počasni predsednik nemačkog giganta Uli Henes razočarao je Srbina i istakao kako Bajern ne planira da pošalje ponudu za njega.

- Nije imao dobru sezonu, ali se dokazao pre toga u Fiorentini, manjem klubu. Mislim, ipak, da nije u prvom planu u ovom trenutku - rekao je Henes.

Zatim je otkrio i zbog čega Vlahović nije u prvom planu. Naravno, u pitanju je Hari Kejn i njegov potencijalni dolazak u Minhen.

- On bi se savršeno uklopio kao napadač koji bi momentalno doneo uticaj. Dokazao se kao vrhunski napadač, i taj posao bi došao uz veoma malo rizika, ali velike mogućnosti. Doneo bi ogromno iskustvo i još veći kvalitet. Daje golove na sve načine, kompletan je napadač. Ima 29 godina, bio bi skupa investicija, ali bi momentalno pomogao Bajernu - zaključio je Uli Henes.

U narednih par dana trebalo bi da se utvrdi koja će biti sudbina Harija Kejna, a samim tim i Dušana Vlahovića, kome se definitivno ne ostaje u Torinu, ali mora neko da postoji ko želi i može da plati Srbina.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)