OBOREN REKORD PREMIJER LIGE! Arsenal doveo pojačanje iz Vest Hema za neverovatnu cifru

Novosti online

14. 07. 2023. u 13:56

Arsenal je završio glavni posao u letnjem prelaznom roku. Oni su doveli doskorašnjeg fudbalera Vest Hema za neverovatnu cifru.

ОБОРЕН РЕКОРД ПРЕМИЈЕР ЛИГЕ! Арсенал довео појачање из Вест Хема за невероватну цифру

Foto: Tanjug

Deklan Rajs prodat je od strane ''čekićara'' za cifru od 122 miliona plus bonusi, gde se procenjuje da će ovaj transfer ići do 140 miliona evra.

Arsenal je time oborio rekord Premijer lige, pošto je do sada najplaćeniji fudbaler bio Enco Fernandez koji je došao iz Benfike u Čelsi za 121 miliona evra.

Vezista bi trebalo da potpiše višegodišnji ugovor vredan 17 miliona evra po sezoni, čime će postati jedan od najplaćenijih igrača u Premijer ligi.

Rajs bi se odmah trebalo priključiti ekipi Arsenala koja u neđelju putuje na američku turneju na kojoj će igrati protiv Ol-star ekipe MLS-a, Mančester junajteda i Barselone.

BONUS VIDEO: ANKETA: Šta će Novak Đoković uraditi ove godine na Vimbldonu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)