LIGA ŠAMPIONA IPAK U HUMSKOJ? Neočekivana odluka Superligaša

Novosti online

15. 07. 2023. u 09:00

ČUVENA "mušema" Lige šampiona mogla bi da se zavijori tokom jeseni na stadionu Partizana.

ЛИГА ШАМПИОНА ИПАК У ХУМСКОЈ? Неочекивана одлука Суперлигаша

FOTO: FK Partizan

Ostali su crno-beli bez prilike da se bore za najelitinije klupsko takmičenje na Starom kontinentu, ali će grbovi prekriti "JNA". Drugoplasirani tim iz protekle sezone TSC trebalo bi svoje mečeve da igra u Beogradu. 

- TSC će najverovatni igrati na stadionu Partizana -  otkrio je Jovan Šurbatović, generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije gostujući na Sportalu.

Viceprvak naše države krenuće u evropsko putešstvije iz trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona (8. ili 9. avgusta, revanš je 15. 8), eventualni baraž za elitu je 22/23, odnosno 29/30. narednog meseca, a ako ne prođe onda će se direktno pomeriti u grupnu fazu Lige Evrope.

- Šteta je što stadion u Bačkoj Topoli, koji je oduševio zvaničnike UEFA, nema veći kapacitet. Samo zbog toga tamo ne može da se igra grupna faza Lige Evrope, u kojoj će se TSC minimalno naći. Možda će biti i u Ligi šampiona. Može da se igra grupna faza Lige konferencije, jer je kapaciet 4.500 mesta, dok je minimalni broj sedišta za dva bolja takmičenja 8.000 - Šurbatović.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (0)

RAJ NA ZEMLJI! U ovom mestu letuju turisti iz inostranstva, a sada je dostupno i Srbima