VEŽBAO ZA NOVU DUPLU KRUNU: Novi kapiten Zvezde Dragović podigao prvi pehar na turniru u Rusiji

Z. Ćorović

15. 07. 2023. u 21:24

OSTAO je na "Marakani" da bude predvodnik jedne osvežene i eksplozivnije Zvezde koja je u Rusiji pokazala da ide u odličnom smeru. Novi kapiten crveno-belih Aleksandar Dragović više ni ne pomišlja o odlasku jer se uverio da se klub ozbiljno priprema za veliki izazov kao što je Liga šampiona. Trener Barak Bahar namenio mu je ulogu vođe tima, što očigledno prija odgovornom i proverenom defanzivcu.

ВЕЖБАО ЗА НОВУ ДУПЛУ КРУНУ: Нови капитен Звезде Драговић подигао први пехар на турниру у Русији

FOTO: M. Vukadinović

Na "Pari Premijer kupu" u Sankt Peterburgu, sa trakom na ruci samouvereno i ozbiljno je vodio saigrače do vrednih pobeda protiv Zenita, Nefčija i Fenerbahčea. Podigao je i prvi pehar ove sezone, što bi rekli navijači, "vežbao" je za novu duplu krunu

-  Izuzetno sam zadovoljan pripremnim periodom koji je iza nas, odlično smo trenirali. Veoma brzo smo se prilagodili zahtevima novog stručnog štaba na čelu sa Barakom Baharom, što pokazuju i rezultati. Imamo priliku da sarađujemo sa profesionalcima, koji odlično znaju svoj posao i imaju veliku želju za rad sa igračima, u takvim okolnostima kod fudbalera se javlja dodatna motivacija. Verujem da je ovo tek početak sjajne saradnje - istakao je Aleksandar Dragović. 

Na snažnom turniru u Rusiji nidelo se da mu kapitenska traka dobro stoji.

- U Crvenoj zvezdi je ona posebna odgovornost, srećan sam što su u meni prepoznali lidera. Velika je čast i privilegija biti na poziciji kapitena. Radujem se predstojećoj sezoni, koja će biti istorijska. Direktni smo učesnici Lige šampiona i imaćemo dovoljno vremena da budemo maksimalno spremni i konkurentni. Mnogo nam znače i provere protiv ekipa kao što su Fenerbahče i Zenit, sledi 26. jula i utakmica sa Fiorentinom. Želimo da ove sezone naši navijači uživaju u igri Crvene zvezde, verujemo da ćemo ih videti u velikom broju i na meču protiv italijanskog predstavnika, kako bismo na pravi način i uz njihovu podršku zaokružili pripremni ciklus -  poziva Dragović pristalice crveno-belih na uvodni spektakl pred elitno takmičenje.

Utakmica sa Fiorentinom igraće se na stadionu "Rajko Mitić" u sredu 26. jula (20 časova). Prodaja karata (onlajn) počinje u sredu, cene su: Sever 500 dinara, Istok: 600, Zapad: 800, Tribina Siniša Mihailović 1.500, VIP 1 je 6.000, a VIP Galerija 7.000 dinara.

Odmarali dva dana

TENER crveno-belih Barah Bakar posle osvajanja turnira u Sankt Peterburgu je nagradio svoje izabranike sa dva slobodna dana. Igrači su po povratku iz Rusije mogli dobro da se odmore, okupljanje i novi treninzi počinju od sutra na "Marakani".

Minimalac Fenera za kraj

FUDBALERI Fenerbahčea su danas pobedili Nefči sa 1:0 u poslednjoj utakmici "Pari Premijer kupa". Ovaj meč nije imao poseban značaj, jer je Crvena zvezda sa maksimalnim učinkom od tri pobede i devet bodova osvojila pehar. Domaćin Zenit je zauzeo drugom mesto (5), ispred turskog velikan (4), dok je predsranik Azerbejdžana turnir zavšio sa nulom.

BONUS VIDEO: Statua za Mesija u Mar del Plati

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)