LOME SE KOPLJA OKO KEJNA: Bajern ga po svaku cenu hoće, Totenhem se nećka

Tanjug

17. 07. 2023. u 13:03

Trener fudbalera Totenhema Ange Postekolgu izjavio je danas u Pertu da je Hari Kejn potpuno posvećen klubu, usred spekulacija o budućnosti kapitena engleskog tima.

ЛОМЕ СЕ КОПЉА ОКО КЕЈНА: Бајерн га по сваку цену хоће, Тотенхем се нећка

FOTO: AP/Tanjug

Ovaj 29-godišnji napadač, čiji ugovor sa Totenhemom ističe u junu 2024, na meti je minhenskog Bajerna koji je u potrazi za centarforom svetske klase još od odlaska Roberta Levandovskog u Barselonu.

Suočen sa neizvesnošću oko Kejnove budućnosti kako se bliži nova sezona u Premijer ligi, Postekolgu je rekao da su prvi razgovori sa njim bili poučni.

"Hari i ja se potpuno slažemo oko toga da želimo da tim igra dobro ove godine. On je ovde i sve dok je ovde, potpuno je posvećen onome što radimo", rekao je Postekolgu uoči sutrašnje prijateljske utakmice protiv Vest Hema u Australiji.

Počasni predsednik Bajerna iz Minhena Uli Henes je u subotu rekao novinarima da je Kejn "odlučio" da se pridruži aktuelnom šampionu Bundeslige.

"Niko sa mnom nije razgovarao o Bajernu. Ako drugi klubovi žele da pričaju o našim igračima pod ugovorom, to je veći problem za njih nego za nas", naveo je Postekolgu koji je u junu imenovan za novog trenera Totenhema.

"Ima ljudi koji bolje poznaju Harija od mene, ali neće ga ništa zaustaviti", zaključio je 57-godišnji trener.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)