OVO JE NOVI ZVEZDIN DRES: Navijači su oduševljeni (FOTO)

Novosti online

26. 07. 2023. u 11:04

FUDBALSKI klub Crvena zvezda putem društvenih mreža otkrio je kako će izgledati dresovi koji će ekipa nositi u sezoni 2023/24.

ОВО ЈЕ НОВИ ЗВЕЗДИН ДРЕС: Навијачи су одушевљени (ФОТО)

Foto: Tviter/@crvenazvezdafk

Odmah se vidi da je prva garnitura, iako u crveno-belim prugama, znatno drugačija u odnosu na onu iz prošle sezone. Igrači Zvezde ponovo će, kao što je to bio slučaj decenijama unazad, nositi crveno-bele pruge, s tim što će oni crveni delovi biti isprekidani belim linijama.

Što se tiče druge garniture, ona je u plavoj boji i izgleda sjajno. Na dnu je kriva linija u crveno-beloj boji, što simbolizuje slogan navijača Zvezde "linija života".

Treći dres je u beloj boji i on takođe izgleda moćno. I taj dres će imati logo po sredini, u crvenoj, beloj i plavoj boji, što znači da će Zvezda u vrlo modernim garniturama zaigrati u ovogodišnjoj Ligi šampiona. Utisak je da su navijači najviše oduševljeni upravo tom trećom garniturom dresova.

Crvena zvezda će nove dresove premijerno nositi na večerašnjem prijateljskom susretu protiv Fiorentine.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (7)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić