"VOLEO BIH DA BUDE PUNA MARAKANA": Mirko Ivanić se nada punom stadionu protiv Vojvodine

Novosti online

27. 07. 2023. u 17:38

FUDBALERI Crvene zvezde razbili su Fiorentinu (5:0) u generalnoj probi pred početak nove sezone. Jedan od najboljih aktera utakmice odigrane na stadionu "Rajko Mitić" bio je Mirko Ivanić.

ВОЛЕО БИХ ДА БУДЕ ПУНА МАРАКАНА: Мирко Иванић се нада пуном стадиону против Војводине

FOTO: M. Vukadinović

Kapiten na meču sa "violom" je oduševljen podrškom sa tribina i nada se istoj i na startu Superlige Srbije protiv novosadske Vojvodine.

- Igramo fenomenalan i napadački fudbal. Po komentarima, ali i po reakcijama zvezdaša na stadionu vidim da su izuzetno zadovoljni i ponosan sam što su sinoć sa "Marakane" otišli nasmejani svojim kućama. Atmosfera je bila fantastična, 36 hiljada ljudi, baš sam imao osećaj kao da je u pitanju utakmica Lige šampiona, o čemu govori i naš pristup koji je od početka bio maksimalan. Aplauz zvezdaša na kraju utakmice je sve rekao. Na nama je da i u nedelju od 20 časova protiv Vojvodine budemo pravi, a mislim da od pet golova protiv Fiorentine, zvezdašima zaista ne treba bolji poziv, ne samo da dođu na otvaranje Superlige, već i da kupe "Premijum" sezonsku ulaznicu i budu uz nas na svim mečevima - rekao je Ivanić.

Nije krio zadovoljstvo što se traka našla oko njegove ruke usled izostanka Aleksandra Dragovića.

- Velika je to čast, i sigurno ću meč sa Fiorentinom dugo pamtiti, što zbog takve privilegije, što zbog toga što smo italijanskom velikanu za 26 minuta postigli pet golova. Ipak, sada kreće ono pravo, počinje sezona i sada igramo za bodove, zbog toga je veoma važno da se maksimalno pripremimo za nedelju. Ponavljam, atmosfera od sinoć je bila fantastična, ali sam uveren u to da će u nedelju biti još bolja, i voleo bih da bude puna "Marakana". Za nas ne postoji bolji vetar u leđa od toga, a pobeda na otvaranju sezone samo može da pruži dodatni podstrek i potvrdi našu fantastičnu formu - zaključio je vezista crveno-belih.

Podsetimo, duel Crvena zvezda - Vojvodina igra se u nedelju od 20 sati na stadionu "Rajko Mitić".

BONUS VIDEO: AKCIJA I REAKCIJA: Ovako je Luka Jović reagovao na povike "delija"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)