"PRIMILI SMO GOL KAD JE VREME ISTEKLO!" Igor Duljaj o spektakularnom meču TSC - Partizan na otvaranju nove sezone Superlige Srbije

Novosti online

29. 07. 2023. u 23:14

TSC i Partizan su priredili spektakl u 1. kolu Superlige Srbije, pa iako je trijumf izmakao crno-belima u 96. minutu, njihov trener Igor Duljaj nije očajavao.

ПРИМИЛИ СМО ГОЛ КАД ЈЕ ВРЕМЕ ИСТЕКЛО! Игор Дуљај о спектакуларном мечу ТСЦ - Партизан на отварању нове сезоне Суперлиге Србије

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

Podsetimo, TSC i Partizan su odigrali 3:3 u izuzetno uzbduljivoj utakmici, o čemu je strateg ekipe iz Humske najpre ovo rekao:

- Naravno da ne možete da budete zadovoljni kada primite gol kada je vreme praktično isteklo. Ali, neću da komentarišem suđenje, to nije moj manir. Meni je drago što je publika mogla da uživa u jednoj, mogu da kažem, evropskoj utakmici. Za ovo se dolazi na stadione, dolazi se za gol više. Čestitao bih mojim igračima, nisu odustajali nijednog trenutka, a naravno, čestitao bih i fantastičnim navijačima koji su nas bodrili, jer da njih nije bilo, ne bi mogli ovo da postignemo što smo postigli. Nagrada za ono što su igrači uradili je ovaj aplauz koji su momci i zaslužili - rekao je Duljaj za TV Arena sport, govoreći sa samog igrališta, a pokazujući na scenu koja se tada odvijala između fudbalera i navijača koji su ih pozdravili.

Dodao je trener Partizana i sledeće:


- Partizan drugačije i ne zna da igra, osim napadački. Jedini problem su novajlije koje su bez ijednog treninga zaigrale, ali videli ste o kakvim se igračima radi i verujem da ćemo iz utakmice u utakmicu biti bolje, jer ćemo biti zajedno. A moram jednu stvar još da kažem. Hvala navijačima, poslušali su apel, samo neka nastave jer samo zajedno, samo zajedno možemo da dođemo do onoga što želimo! - zaključio je Igor Duljaj.

BONUS VIDEO: Bogdan Bogdanović stigao na okupljanje reprezentacije

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

SKANDAL U RIMU: Novak Đoković pogođen flašom u glavu! (VIDEO)