PRVENSTVO POČELO, SUDBINA MBAPEA I DALJE NEIZVESNA: Evo koliko je Real spreman da plati za najboljeg francuskog fudbalera

U Francuskoj je u subotu započelo fudbalsko prvenstvo, po novim pravilima. Broj klubova smanjen je sa 20, na 18, što znači da će se umesto 38 kola odigrati samo 34. To je učinjeno zato da bi se rasteretio preopterećeni kalendar. Predviđeno je da se samo jednom, u decembru, tokom sedmice odigra duplo kolo.

ПРВЕНСТВО ПОЧЕЛО, СУДБИНА МБАПЕА И ДАЉЕ НЕИЗВЕСНА: Ево колико је Реал спреман да плати за најбољег француског фудбалера

FOTO: Tanjug/AP

Iako je prvenstvo počelo, slučaj Mbape još nije rešen. Pred rukovodstvom "svetaca" i najboljim francuskim fudbalerom su još samo tri sedmice, da do kraja prelaznog roka reše njegov budući status.

Kao što je poznato, Mpbae odbija da aktivira klauzulu o produžetu ugovora na godinu dana, do 2025, pa će sledećeg leta biti slobodan fudbaler, što finansijski ne odgovara vlasnicima kluba. Zato već sada pokušavaju da ga prodaju, a posle odbijene zvanične ponude iz saudijskog Al Hilala, nezvanično se pominje da je stigao navodni upit Reala iz Madrida u kome je ponuđeno "samo" 130 miliona evra, što u Parizu smatraju nedostojnim. Vrednost Mbapea u francuskoj prestonici procenjuju na 200 do 250 miliona.

Intrigu je dodatno zabiberio trener kraljevskog kluba Karlo Ančeloti izjavom da Real u napadu ima šta mu je potrebno. U Parizu ne znaju kako to da protumače: kao zavaravanje tragova Madriđana u daljoj borbi za Mbapea, ili kao defintivni odustanak do sledećeg leta, kada će praktično besplatno dobiti fudbalera koga dugo očekuju.

BONUS VIDEO: UBOJITI TINEJDžER: Jovan Mijatović dao gol za Zvezdu čim je ušao u igru u Lučanima

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić