JUNAJTED ŽELI DEFANZIVCA BAJERNA: Bacarci odbili prvu ponudu, "crveni đavoli" ne odustaju od transfera

Novosti online

13. 08. 2023. u 14:36

BAJERN je odlučio da odbije prvu ponudu Mančester junajteda za francuskog reprezentativca Benžamina Pavara, prenosi Fabricio Romano.

ЈУНАЈТЕД ЖЕЛИ ДЕФАНЗИВЦА БАЈЕРНА: Бацарци одбили прву понуду, црвени ђаволи не одустају од трансфера

Foto: EPA-EFE/RONALD WITTEK

Kako navodi poznati ekspert za transfera, engleski klub ne želi da odustane od defanzivca Bavaraca, pošto igrač hoće da nastavi karijeru u klubu sa "Old traforda".

Pavar je član Bajerna od 2017. godine, a pre toga je igrao za Štutgart i Lil. On je za šampiona Nemačke odigrao 163 utakmice i postigao je 12 golova. Za reprezentaciju Francuske nastupio je na 49 mečeva i tri puta se upisao u listu strelaca.

Plan Erika ten Haga je da zaoštri konkurenciju na poziciji štopera pošto se očekuje odlazak Harija Megvajera u Vest Hem. Na mesto centralnog defanzivca holandski stručnjak može da računa na Rafaela Varana, Viktora Lindelefa i Lisandra Martineza.

Podsetimo, Junajted je u letnjem prelaznom roku doveo tri igrača - Mejson Maunt (Čelsi), Andre Onana (Inter) i Rasmus Hojlund (Atalanta).

BONUS VIDEO: UBOJITI TINEJDžER: Jovan Mijatović dao gol za Zvezdu čim je ušao u igru u Lučanima

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)