IGRAČI OSTALI ZATEČENI: Ovo su "delije" uradile fudbalerima Crvene zvezde posle šok-poraza od Voždovca

Novosti online

26. 08. 2023. u 21:20

Voždovac i Crvena zvezda sastali su se u 5. kolu Superlige Srbije, a iako se meč na "krovu" odvijao potpuno drugačije od očekivanja navijača šampiona, nije ih sprečio da po okončanju reaguju tako da su igrači s Marakane ostali zatečeni.

ИГРАЧИ ОСТАЛИ ЗАТЕЧЕНИ: Ово су делије урадиле фудбалерима Црвене звезде после шок-пораза од Вождовца

Foto: Printskrin/Arena sport

Podsetimo,  Voždovac je pobedio Zvezdu izuzetno uzbudljivoj prvenstvenoj utakmici, u kojoj je poveo sa 3:0 a onda je usledila prava drama, u kojoj su "zmajevi" odoleli i pored penala u 91. minutu, igrača manje sve do stotog minuta, odnosno devetog sudijske nadoknade.

Iako su njihovi ljubimci prvi put izgubili u prvenstvu Srbije još od 27. oktobra 2021. godine, kada je Radnik bio bolji u Surdulici, i iako su delovali prilično nemoćno kada se na semaforu pojavilo onih tri razlike - činjenica da crveno-beli nisu odustajali, oduševila je "delije".

Jedan gol...

 

... pa drugi, na početku sudijske nadoknade vremena...

 

... probudili su nadanja Zvezdinih navijača da bi čudo moglo da se desi na "krovu" i od 0:3 dođe se do uspeha.

Ipak, iako se takav podvig nije desio, i pored toga što je Voždovac od 91. do 100. minuta bio brojčano slabiji, trud koji su uložili crveno-beli nije ostao bez nagrade.

Za 24 šuta, za preko 70% vremena s loptom u posedu i najvažnije, za neodustajanje, "delije" su pozdravile fudbalere Zvezde.

Pozvali su ih da dođu pred tribinu na kojoj su bile stacionirane pristalice ekipe s "Marakane", a onda su im skandirali, bodrili i ispratili ih pesmom na predah do narednog takmičarskog izazova.

Fudbaleri Crvene zvezde aplaudiraju navijačima koji su im pevali i pored šokantnog poraza od Voždovca / Foto: Printskrin/Arena sport

A pre njega (Zvezda će narednog vikenda dočekati Novi Pazar), prvak Srbije će u četvrtak, uz prenos na portalu "Novosti", saznati oko 18 časova, zapravo koji minut kasnije, u kojoj grupi Lige šampiona će biti i ko će joj biti rivali.

Bonus video: TREĆI ŠAMAR ŠAMPIONU: Ovako je Voždovac dao gol za 3:0 protiv Zvezde

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)

RUSIJA GLEDA I NE VERUJE: Rafael Nadal je ovo uradio u Španiji i ruski mediji su zbog toga počeli da krše zakon