AJNTRAHT KATEGORIČAN U STAVU PRED PARIŽANIMA: Kolo Muani ne može u PSŽ

Novosti online

31. 08. 2023. u 09:00

ČELNICI Ajntrahta ne žele da prodaju francuskog fudbalskog reprezentativca Randala Kolo Muanija, prenose nemački mediji.

АЈНТРАХТ КАТЕГОРИЧАН У СТАВУ ПРЕД ПАРИЖАНИМА: Коло Муани не може у ПСЖ

FOTO: AP/Tanjug

Kolo Muani (24) je nedavno u intervjuu "Skaj sportu" izjavio da želi da napusti Ajntraht, pošto planira da igra za Pari Sen Žermen.

Čelnici šampiona Francuske ponudili su Ajntrahtu 65 miliona evra i fudbalera Uga Ekitikea u zamenu za Kolo Muanija. Međutim, Ajntraht je odbio ponudu francuskog kluba, jer navodno traži 100 miliona evra za Kolo Muanija.

Nemački mediji navode da PSŽ ne želi da povisi ponudu, dok Ajntraht ne pristaje da smanji visinu obeštećenja za francuskog fudbalera.

Nemački Sport1 ističe da je rukovodstvo Ajntrahta ljuto na Kolo Muanija, pošto francuski fudbaler nije dobio dozvolu kluba da razgovara sa novinarima "Skaj sportsa". Takođe, nemački klub je poručio da želi da Kolo Muani do kraja sezone igra za Ajntraht.

Kolo Muani je u 2022. stigao u Ajntraht kao slobodan igrač, a potpisao je ugovor sa nemačkim klubom do juna 2027. godine. On je prošle sezone odigrao 46 utakmica za klub iz Frankfurta i postigao je 23 gola uz 17 asistencija.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu