TADIĆ PRED "KLUBOM 100": "Novosti" podsetile kapitena i selektora da mu sledi jubilarni meč

N. Iljukić

06. 09. 2023. u 17:05

DUŠAN Tadić pred klubom 100! Kapiten "orlova" će sutra uveče da odigra 99. utakmicu za našu fudbalsku reprezentaciju i to protiv Mađarske. Pre svega sjajan čovek, vrhunski profesionalac i 34-godišnji novajlija u dresu Fenerbahčea će jubilarnu, 100. utakmicu za Srbiju da odigra već u nedelju u Kaunsu protiv Litvanije.

ТАДИЋ ПРЕД КЛУБОМ 100:  Новости подсетиле капитена и селектора да му следи јубиларни меч

FOTO: M. Vukadinović

A, Tadić je za svoju zemlju debitovao kod pokojnog selektora Radomira Antića, 14. decembra 2008. godine na prijateljskoj utakmici protiv Litvanije koja je odigrana u Turskoj. Od tada do danas je Tadić 98 puta oblačio dres Srbije, a danas je na pitanje "Novosti" o tome kako se oseća na pragu značajnog jubileja dao originalan odgovor.

- Iskreno, taj jubilej mi ništa ne znači. Jer, iz nekih prethodnih vremena kada su naši fudbaleri imali takve jubileje, još imam gorak ukus u ustima. Mnogo mi je važnije šta ste uradili u karijeri kao fudbaler. Na koliko Mundijala ili Prvenstava Evrope ste igrali i konkretno pomogli svojoj selekciji. Lepo zvuči tih sto mečeva, ali ja sam pre za konkretan učinak na terenu - rekao je Tadić.

FOTO: M. Vukadinović

I selektor Stojković se duhovito pridružio najavi Tadićevog jubileja.

- Koliko ga trpimo, pre bi on nama trebao da plati što je ovde! Šalim se, naravno. Ovaj statistički podatak je samo jedna simbolična potvrda njegovog kvaliteta - rekao je Piksi.

BONUS VIDEO: Kad himna Srbije, "Bože pravde", zagrmi u Rusiji...

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije