POSEBAN POLJUBAC: Ovo je Aleksandar Mitrović uradio pred "veliku nedelju" (VIDEO)

Novosti online

09. 09. 2023. u 21:34

Najbolji strelac fudbalske reprezentacije Srbije Aleksandar Mitrović rekao je pred sutrašnji meč protiv Litvanije da su on i njegovi saigrači došli u Kaunas da osvoje tri boda.

ПОСЕБАН ПОЉУБАЦ: Ово је Александар Митровић урадио пред велику недељу (ВИДЕО)

FOTO: M. Vukadinović

Aleksandar Mitrović je zajedno sa selektorom Draganom Stojkovićem Piksijem poslao posebnu poruku  podrške za košarkaše Srbije i Novaka Đokovića. 

Mitrović je uz poruku poslao i poljubac ohrabrenja. 

- Košarkaši i Nole, samo bih želeo da vam poželim sreću sutra. Da igrate kao i do sada, srećno sutra. 

Selektor Srbije poželeo je košarkašima da se vrate na krov sveta. 

- Velika podrška, čestitam na ulazak u finale. Posao još nije završen. Možete da nas odvedete na krov sveta, puna podrška i sve najbolje, a za Noleta, naravno. Ponovo si u finalu. Želimo ti da lepim trijumfom napraviš fenomenalnu nedelju za srpski sport, rekao je Stojković. 

Mitrović se potom osvrnuo na naredni meč protiv Litvanije. 

- Što se tiče Litvanije igrali smo nekoliko puta, dobro se poznajemo, u današnjem fudbalu nema mnogo tajni. Jedni o drugima sve znamo. A što se tiče golova i konačnog epiloga, napadamo svi kao tim, branimo se kao tim, važno je da se nađe balans i sve da radimo kao tim. Možda u tim nekim detaljima nije sve tako bilo protiv Mađara, ali radili smo analizu, videli sve što je trebalo, sagledali i dobre i loše strane. Sad je nova utakmica i došli smo ovde da osvojimo tri boda ne ostavlja dilemu Aleksandar Mitrović, koji se zatim ponovo na trenutak osvrnuo na meč sa Mađarima.

- Oni su se u drugom poluvremenu branili, skupili se u svoj šesnaesterac, malo prostora je bilo, pokušavali smo da ga nađemo, mislim da smo stvorili i dovoljno šansi da ne izgubimo utakmicu. Izostala je i sreća, golman je takođe branio odlično. Bilo je, da ponovim, i dobrih i loših stvari, ta utakmica ostaje iza nas. U današnjem fudbalu kad pobediš nemaš mnogo vremena da slaviš, kad izgubiš nemaš mnogo vremena da žališ. Čeka nas novi meč, u poziciji smo u kojoj želimo da budemo, mi se i dalje pitamo, rekao je on.

Mitrović je do sada od 52 gola u dresu Srbije, pet postigao u susretima protiv Litvanije.

- Lepo zvuči, ali svaka utakmica je drugačija, ja ću da se potrudim da nastavim taj niz. Nadam se da ću sutra da poboljšam taj skor, ali najvažnije je da pobedimo. Takođe, ovom prilikom želim da naglasim podršku košarkašima i Noletu, nadam se da će sutra biti lep dan za srpski sport, zaključio je Mitrović. 

BONUS VIDEO: Barselona proslavila titule: Hiljade navijača pozdravilo fudbalere i fudbalerke 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije