KAKVA TRANSFER "BOMBA"! Voždovac doveo fudbalera Kristal Palasa

Novosti online

18. 09. 2023. u 16:11

Kelvin Ago novi je član Fudbalskog kluba Voždovac, on će do kraja sezone biti na pozajmici u timu sa Dušanovca iz redova Kristal Palasa.

КАКВА ТРАНСФЕР БОМБА! Вождовац довео фудбалера Кристал Паласа

Foto: N.Paraušić

Devetnaestogodišnji Nigerijac prošlu sezonu proveo je u slovačkom STK Šamorinu.

Sportski direktor kluba iz Zaplanjske,  Bojan Leontijević, predstavio je najnovije pojačanje.

- Dolazi nam fudbaler iz velikog kluba. Može da pokrije više pozicija na terenu, najbolje se snalazi na mestu levog beka. Izuzetno je mlad, ima pravo nastupa i za omladinsku selekciju. Njegovim angažovanjem dobili smo još jednog mladog elitnog igrača u svojim redovima. Nadamo se da u budućnosti možemo da očekujemo i više od pozajmice i da će se njegovim dolaskom podići kvalitet i naših domaćih fudbalera.

Iako je ugovor potpisan protekle nedelje, Kelvin će u Beograd stići  u narednih 7-10 dana, kada dobije sve neophodne papire i vizu. Ipak, u svakodnevnom je kontaktu sa stručnim štabom i čelnicima kluba i jedva čeka da se pridruži timu.

FK Voždovac

- Kada smo prvi put ušli u pregovore o pozajmici moja prva reakcija bila je pomešana uzbuđenjem i iščekivanjem. To sam video kao dobru priliku da se dalje razvijam i steknem dragoceno igračko iskustvo, iz toga proizlazi motiv da se priključim timu i da dam značajan doprinos uspesima kluba. Posvećen sam tome da pomognem timu da ostvari svoje ciljeve i prevaziđe svoj potencijal, rekao je Ago ѕa klupski sajt i potom dodao:

- To što je Voždovac najmlađi tim u svim evropskim ligama je definitivno prednost za mene. Činjenica da je većina igrača sličnog uzrasta učiniće moje prilagođavanje lakšim. Lako se možemo povezati jedni sa drugima, kako na terenu tako i van njega, negujući jak timski duh, rekao je Ago.

BONUS VIDEO: Geri Lineker: Džud Belingem je pravi vođa, napravio je sjajan potez

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)