A U FOKUSU... Kako britanske novine danas izveštavaju o meču Mančester siti - Crvena zvezda?

Novosti online

19. 09. 2023. u 14:30

NEĆEMO biti „jednokratno čudo“. Taj citat Pepa Gvardiole, trenera Mančester sitija, glavna je naslovnica u britanskoj štampi pred okršaj sa Crvenom zvezdom. Ne poklanjaju engleski novinari previše pažnje večerašnjem okršaju na stadionu „Etihad“, uglavnom se fokusiraju na dugoročniji cilj „građana“ – odbranu titule šampiona Evrope koju su osvojili u maju ove godine u Istanbulu.

А У ФОКУСУ... Како британске новине данас извештавају о мечу Манчестер сити - Црвена звезда?

FOTO: Tanjug/AP

„San“ ističe Zvezdu i Siti kao jedne od deset klubova koji su pokorili kontinent po jedanput i dodaje izjave Kajla Vokera koji kaže kako je Gvardiola savršeno skicirao dijagram narednog rivala i da očekuje trijumf.

Tabloid „San“ sa sličnim naslovom oko „jednokratnog čuda“ aludira na pohod na drugi „ušati“ pehar. Nisu se ni oni bavili previše crveno-belima, što dovoljno govori projektovana postava crveno-belih bez Hvang In Boma, sa Kangvom u veznom redu. I oni, poput kolega iz „Mirora“, citiraju Vokerovi reči da uspon ponovo počinju sa dna planine i krče put ka vrhu. Ipak, za razliku od novinara „Mirora“, u „Sanu“ su uključili i izjavu Marka Stamenića koji je poručio da veruje da Zvezda može do trijumfa.

„Dejli mejl“ ostavio je za meč Sitija i Zvezde daleko manji prostor od onog koji je posvećen gostovanju Njukasla u Milanu. Umesto najave čitavog meča, njihovi novinari su se fokusirali na retrospektivu pohoda na šampionsku krunu u Istanbulu.

Utakmicu Mančester siti - Crvena zvezda možete da pratite uz prenos uživo na portalu "Novosti".

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ROLAN GAROS U POTPUNOM ŠOKU: Uradili sve da Novak Đoković ispadne, pa im se obilo o glavu i sad ne znaju šta da rade!

ROLAN GAROS U POTPUNOM ŠOKU: Uradili sve da Novak Đoković ispadne, pa im se obilo o glavu i sad ne znaju šta da rade!

Novak Đoković je na antologijski način prošao u četvrtfinale Rolan Garosa, ali je dan kasnije morao da se povuče sa tog grend slem turnira. Ispostavilo se da je razlog veoma ozbiljan, iako je na mogućnost da se nešto tako desi - upravo Nole i upozorovao organizatore. Sada on plaća skupu cenu, ali... i čelnici tog grend slema "čupaju kosu". Evo i zašto.

08. 06. 2024. u 17:30

Komentari (0)

ROLAN GAROS U POTPUNOM ŠOKU: Uradili sve da Novak Đoković ispadne, pa im se obilo o glavu i sad ne znaju šta da rade!