RASULO PRED ZVEZDU: Kapiten Jang bojsa izneo prljav veš iz svlačionice Švajcaraca

Novosti online

28. 09. 2023. u 09:07

CRVENOJ zvezdi ne cvetaju ruže, dva izgubljena meča u domaćem šampionatu od Voždovca i Čukaričkog su uzdrmala četu Baraka Bahara, koja ne liči na onaj tim iz pripremnog perioda.

РАСУЛО ПРЕД ЗВЕЗДУ: Капитен Јанг бојса изнео прљав веш из свлачионице Швајцараца

Tanjug/AP

Izgubio je šampion Srbije i u Mančesteru od najboljeg tima u Evropi, ali prvo poluvreme posle kog su imali prednost je vratilo nadu da će opet sunce ogrejati "Marakanu".

Za razliku od Zvezde, njihov naredni rival u Ligi šamppiona Jang bojs je u potpunom rasulu, pa su nastavili da posrću i u nacionalnom šampionatu, a poslednji poraz u nizu od Sent Galena 1:2 je dolio ulje na vatru. 

Kapiten Jang bojsa Fabijan Luštenberger i dalje je na klupi, između stativa je drugi golman Fon Balmos, što se ne dopada igračima aktuelnog šampiona.

Upravo je Luštenberger izneo prljav veš iz svlačionice šampiona, a onda je i trener Rafael Viki morao pred novinare.

- Ne, igrač nikad nije zadovoljan kad ne igra. Već sam to rekao, uvek se radi o komunikaciji. Pokušavam sa svakim igračem da razgovaram i ostvarim dobar odnos. Komunikacija sa njim je veoma jasna od prošlog marta. To što nije igrao, to je moj izbor, malo se i štedimo. On ipak dobro radi, ima svoju ulogu i njegove reči imaju težinu - rekao je trener Švajcaraca.

Jang Bojs će do utakmice sa Crvenom zvezdom u Beogradu 4. oktobra odigrati još jednu u domaćem šampionatu, gde će za tri dana gostovati ekipi Grashopersa.

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ŠOK: Fudbaler Srbije se oprostio od reprezentacije