"PITAJTE ŠEFA!" Mirko Ivanić je ovako odgovorio na pitanje o tome otkud veliki padovi u igri Crvene zvezde

Novosti online

04. 10. 2023. u 23:33

Crvena zvezda i Jang bojs su se sastali u 2. kolu Lige šampiona, a Mirko Ivanić uopšte nije bio srećan zbog konačnog ishoda.

ПИТАЈТЕ ШЕФА! Мирко Иванић је овако одговорио на питање о томе откуд велики падови у игри Црвене звезде

M. Vukadinović

Podsetimo, Crvena zvezda je povela, a Jang bojs preokretom došao na korak od trijumfa, što je golom u 88. minutu sprečio Osman Bukari.


Govoreći za TV Arena sport, Zvezdin organizator igre je ovako prokomentarisao epilog zbivanja na "Marakani":

- Pre utakmice smo želeli pobedu, što je moglo da se vidi i u završnici: kako smo tada igrali, jer nismo hteli da se zadovoljimo bodom. S obzirom na to da smo do 87. minuta gubili, kao "možemo da budemo zadovoljni", ali da nam je neko pre utakmice ponudio bod, ne bismo ga prihvatili. Nismo zadovoljni bodom - nije ostavljao dilemu Ivanić.

A onda je na pitanje "Zbog čega toliki padovi, zbog čega nema konstatosti u igri Zvezde", odgovorio "kao iz topa":

- Mislim da je bolje da pitate šefa (trenera Baraka Bahara), on je odgovaran za to. Ne mogu ja da dajem sud na tu temu, ali stvarno mislim da smo, a nije floskula, dali sve od sebe na terenu. Razgovaramo sada (mi, igrači, posle meča), ne zna se ko je umorniji... Svi znamo, to je sport, to je fudbal, ali stvarno smo bili požrtovani. A definitivno smo imali padove u igri i to moramo da analiziramo. Da vidimo zašto je to tako i da se to ne ponavlja u budućnosti - rekao je Ivanić.

Podsetimo, imajući uz vidu da je Mančester siti pobedio, posle Zvezde, i ekipu Lajpciga, na tabeli te grupe Lige šampiona aktuelni prvak Evrope vodi sa šest bodova, tri ima nemački klub, a po jedan Jang bojs i Crvena zvezda.

Ne propustite:

Bonus video: Koreografija "delija" na meču Crvena zvezda - Jang bojs - slika Van Goga!

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)