"IGRAŠ KOD KUĆE I TAKO PRIČAŠ": Bivši reprezentativac Srbije poludeo zbog izjave Zvezdinog fudbalera

Novosti online

05. 10. 2023. u 08:02

Vezista Crvene zvezde Mirko Ivanić nije zadovoljan bodom protiv Jang bojsa (2:2) u meču drugog kola Lige šampiona.

ИГРАШ КОД КУЋЕ И ТАКО ПРИЧАШ: Бивши репрезентативац Србије полудео због изјаве Звездиног фудбалера

M. Vukadinović

- Malo nam je nedostajalo, ne možemo da budemo zadovoljni bodom, iako smo izjednačili u 88. minutu. Da nam je neko ponudio remi pre početka utakmice, naravno da ne bismo prihvatili. Želeli smo pobedu, pokazali smo kako smo odigrali poslednjih deset minuta, hteli smo tri boda - rekao je Mirko Ivanić posle meča. 

Stručnom konsultantu "Arena sporta" i bivšem reprezentativcu Srbije Zdravku Kuzmanoviću nije se svidela izjava fudbalera Crvene zvezde, koji je nakon remija sa Jang bojsom u Ligi šampiona istakao da su crveno-beli u poslednjih 10 minuta meča pokazali da su želeli pobedu na ovom meču.

FOTO: M. Vukadinović

 

- Igraš kod kuće i pričaš na kraju utakmice o zadnjih deset minuta? To ne može da bude. Gubiš 2:1 i normalno je da rizikuješ da se vratiš i rizikuješ, zato je izgledalo tih 10 minuta. Niko ne priča o tom ogromnom padu od 45. do 60. Vodiš na poluvremenu, imaš samopouzdanje i ti primaš dva gola i moraš da se vadiš, da praviš ofanzivne izjave... To mi malo smeta kod ove utakmice kod Zvezde, nije bilo konstantno. Tad je kasno tih poslednjih deset minuta, to mora kad već vodiš 1:0 - rekao je Kuzmanović koji je očekivao pobedu crveno-belih na ovom meču.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)