OBRT! Otkriveno zašto su Grci izdali Srbe i postavili sraman transparent u Atini

Novosti online

06. 10. 2023. u 11:12

NIKO nas nije ujeo za srce kao Grci. I dalje u Srbiji trljaju oči i ne veruju šta su videli sinoć na meču Lige Evrope između AEK-a i Ajaksa.

ОБРТ! Откривено зашто су Грци издали Србе и поставили сраман транспарент у Атини

Foto: AP

Naime, simpatizeri AEK-a su pokazali transparent na kome je pisalo "Kosovo je Albanija". Svi su bili u šoku, pogotovo ako znamo da su samo nekoliko meseci ranije imali drugi stav, ali ako premotamo film još više unazad i vratimo se sada već u daleku istoriju, setićemo se kako je baš AEK došao da igra meč sa Partizanom 1999. godine, kada su NATO bombe padale na Beograd. 

Grci su nam obično uvek bili braća, ako izuzmemo Evropsko prvenstvo 1995. godine u Atini, kada su im bili miliji i Hrvati i Litvanci nego tada SR Jugoslavija. Ali ovo je prevršilo svaku meru. Transparent "Kosovo je Albanija" šokirao je kompletan navijački svet.

A šta se to desilo za kratko vreme u Atini. "Kurir" otkriva da su Albanci mahom viđeni navijači AEK-a. 

Kako pišu dobro obavešteni navijački krugovi u Grčkoj, struktura u najvećoj grupi navijača ovog kluba "Original 21" potpuno je promenjena i sada je u dobroj meri sačinjavaju Albanci!

Oni su to odmah iskoristili kako bi izneli svoje političke poruke i zloupotrebili to što na tribinama predstavljaju jedan veliki grčki klub.

Istorijsko prijateljstvo AEK-a i srpskog naroda ovim potezima je ozbiljno uzdrmano, a vreme će pokazati šta će se dalje dešavati. 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)