SETITE SE TADIĆA: Ajaks tone, a Holanđani znaju razlog

Novosti online

07. 10. 2023. u 18:45

AJAKS tone sve dublje u fudbalskom prvenstvu Holandije. Pogled na rezultate "kopljanika" iz Amsterdama i na tabelu Eredivizije je poražavajući. Ajaks je trenutno na 15 mestu sa samo jednom pobedom i po dva remija i poraza. Žalosno !

СЕТИТЕ СЕ ТАДИЋА: Ајакс тоне, а Холанђани знају разлог

foto: Tviter Fenerbahce

Najavljuje se da će u ulozi spasioca uskoro biti slavni trener Luj Van Gal, ali dok se to ne dogodi, sve su glasnije optužbe holandskih medija, fudbalskih kritičara, ali i pojedinih igrača koji prstom upiru u važan, možda i ključni detalj: iz tog kluba je ovog leta otišao kapiten tima i kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Dušan Tadić.

- Dušan Tadić je bio pravi igrač Ajaksa. On je zaista predstavljao ono: "Mi smo Ajaks, mi smo najbolji. Dalje, možemo da pričamo o njegovom uticaju u svlačionici, na treninzima. Ako stvari nisu bile dobre, Tadić je uvek govorio o tome. Sa svakim igračem je pričao individualno, da bi ga učinio delom grupe. Želeo je da se svi osećaju dobro, ali je bio i zahtevan prema njima - ispričao je vezista Tventea Karel Ejting koji je ponikao u Ajaksu, ali u Amsterdamu ga nisu zadržali.

Ajaks tone, navijači su nedavno podigli i revoluciju, a Dušan Tadić je daleko. Na Bosforu i uveseljava navijače Fenerbahčea koji je prvi na tabeli u Turskoj.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)