OD DOLASKA U ZVEZDU OVOG NIJE BILO: Barak Bahar je u Kragujevcu prvi put ovako reagovao po završetku utakmice

Novosti online

08. 10. 2023. u 17:12

Utakmica Radnički Kragujevac - Crvena zvezda bila je prilično burna, a po njenom završetku trener srpskog šampiona Barak Bahar rešio je da se ne obrati javnosti.

ОД ДОЛАСКА У ЗВЕЗДУ ОВОГ НИЈЕ БИЛО: Барак Бахар је у Крагујевцу први пут овако реаговао по завршетку утакмице

FOTO: FK Crvena zvezda/N. Mitić

Kao što dan ranije nije želeo da daje uobičajeni intervju kao najavu predstojećeg duela, zbog rata u Izraelu, tako nije želeo ni da analizira  vrlo zanimljivu utakmicu Radnički Kragujevac - Crvena zvezda u kojoj je bilo čak sedam pogodaka, ali i jedan skandal.

Bahar se na to odlučio iz saosećanja sa brojnim žrtvama u Izraelu, kojima je odao počast na poseban način tokom meča u Kragujevcu.

Umesto njega, govorio je o susretu sa Radničkom pomoćni trener crven-belih, Boris Savić:

Boris Savić, pomoćni trener FK Crvena zvezda / Foto: Printskrin/Arena sport

- Psihološki teška utakmica za nas posle Lige šampiona, i nešto slabijeg starta u prvenstvu, pa smo bili pod moranjem. Ono što smo očekivali od Radničkog, to je on i radio. Problem nam je bila direktna igra Radničkog posle oduzete lopte. Domaćin nam je stvarao dosta problema, naročito na početku utakmice. Posle toga vratili smo se u meč, postigli golove, potom je drugo poluvreme bilo mirnije, imali smo prilike na 4:2 da završimo utakmicu novim pogocima... ali, opet nedopustivo, primimo gol, dovodimo u pitanje sam rezultat. Čestitam Radničkom na odličnom otporu, otvorenoj igri i želim mu sve najbolje u nastavku sezone - rekao je Savić za TV Arena sport.

BONUS VIDEO: NESVAKIDAŠNjA KOREOGRAFIJA: Ovo su "delije" uradile za meč Zvezda - Jang bojs u Ligi šampiona

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije