TRENER RADNIČKOG SE OGLASIO NAKON SRAMOTE: Evo ko je napravio grešku zbog koje bruji cela Srbija

Novosti online

08. 10. 2023. u 17:21

FUDBALERI Crvene zvezde slavili su protiv Radničkog iz Kragujevca. Na terenu je viđena fantastična igra, gde su se crveno-beli bolje snašli, ali i jedan neviđeni gaf. Trener domaćeg tima Feđa Dudić nakon meča imao je šta da kaže

ТРЕНЕР РАДНИЧКОГ СЕ ОГЛАСИО НАКОН СРАМОТЕ: Ево ко је направио грешку због које бруји цела Србија

Printskrin/Sport centar/Jutjub

Trener "đavola" pohvalio je svoje pulene.

- Prvih pola sata, to je Radnički koji bih ja voleo da gledam. DO gola smo kontrolisali igru. Imali smo situaciju za 2:0 i bili surovo kažnjeni zbog promašaja. Svi znamo šta je zvezda. Čestitam svojim momcima pružili su maksimum. Niko Zvezdi nije ovako izašao, poručio je Dudić.

Na poluvremenu meča viđena je jedna situacija koja se zaista retko događa u svetu fudbala. U igru je ušao igrač koji nije u protokolu, ne samo to već je poneo i kapitensku traku.

- Videli ste sve u poluvremenu. Momak koji je ušao u igru nije se našao u zapisniku. Mislim da je tu grešku napravio čovek zadužen za to (sekretar stručnog štaba, prim. aut.). On nije u komet sistem stavio igrača. Nemanja Tomić koji je planiran da igra 20 minuta, morao je da igra 45. Dobro, ako je trebalo da nam se desi peh, neka se desi u ovoj utakmici. Sigurno je da će navijači u nastavku sezone gledati još bolji Radnički.

BONUS VIDEO: SPEKTAKL U NOVOM PAZARU: Predstavljen Adem Ljajić

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)