KAKAV DEBAKL: Dok Tadić rešeta mreže u Turskoj, "njegov" Ajaks u zoni ispadanja! (VIDEO)

Novosti online

08. 10. 2023. u 19:55

Dušan Tadić, kapiten fudbalske reprezentacije Srbije, nastavio je da daje golove za Fenerbahče, a njegov prethodni klub, Ajaks, nastavio je da beleži katastrofalne rezultate.

КАКАВ ДЕБАКЛ: Док Тадић решета мреже у Турској, његов Ајакс у зони испадања! (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Tadić je u prvenstvenoj pobedi nad Kašimpasom od 2:0 dao gol iz penala u sudijskoj nadoknadi vremena pred predah između dve polovine utakmice...

... a Ajaks je, sa druge strane, u  holanskom šampionatu kod kuće izgubi od AZ Alkmara sa 1:2.

Šesti uzastopni put, računajući sva takmičenja, "kopljanici" nisu pobedili, pa su na tabeli tek 16. sa svega pet bodova.

Na vrhu je PSV sa 24 boda nakon što je sva četiri gola u (osmoj ovosezonskoj) pobedi nad Spartom (4:0) postigao u drugom poluvremenu. Iza njega je AZ sa 22, do čega je stigao povevši sa dva razlike protiv Ajaksa golovima Pavlidisa i De Vita, pre nego što je Van den Bomen na kratko probudio nadu posrnulog giganta iz Amstedama, no dalje od toga "kopljanici" nisu mogli.

Treći na tabeli jeTvente sa 21 bodom, a četvrti sa 20 aktuelni prvak Fejenord, koji je na gostovanju pobedio Cvole sa 0:2 golovima Santijaga Himeneza.

BONUS VIDEO: NESVAKIDAŠNjA KOREOGRAFIJA: Ovo su "delije" uradile za meč Zvezda - Jang bojs u Ligi šampiona

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)