BAHAR GA PRECRTAO, A SAD I OVO... Zvezdino pojačanje u problemu iz koga će se teško izvući

Novosti online

11. 10. 2023. u 11:39

Crni dani za vezistu Crvene zvezde, Barak Bahar ga je precrtao, a sad ima i veliki problem...

БАХАР ГА ПРЕЦРТАО, А САД И ОВО... Звездино појачање у проблему из кога ће се тешко извући

Foto arhiva VN

Edmundo Ado prolazi kroz težak period. FIFA je obelodanila spor između fudbalera i moldavskog Šerifa, pokrenut 7. jula 2023. godine, odnosno dve nedelje posle promocije Ada u Ljutice Bogdana, a prema odluci fudbalskog tribunala igrač će klubu iz Tiraspolja morati da plati 1.224.693 evra kao naknadu za kršenje ugovora bez opravdanog razloga, uz pet posto godišnje kamate.

U presudi je takođe navedeno da Spartak iz Subotice, klub u koji je vezista prešao, snosi solidarnu odgovornost za isplatu (odnosno da ima moralnu odgovornost s obzirom na to da je igrač po kršenju ugovora iz moldavskog tima stigao upravo u redove superligaša).

Delimičnu utehu za Ada može da predstavlja odluka suda u njegovu korist kada su u pitanju neisplaćene obaveze Šerifa, pa će sadašnjem igraču Zvezde na konto leći 35.000 evra od Šerifa.

Pomenutim odlukama prethodio je spor u kojem su predstavnici moldavskog kluba istakli da je igrač u junu 2022. godine otišao u Ganu usled reprezentativnih obaveza, a da mu je 17. juna ustanovljena povreda desnog butnog mišića. Kako se fudbaler nije vratio u predviđenom terminu, 23. juna mu je poslata opomena posle koje je kao novi termin povratka definisan 27. 6, ali se Ado ni tada nije pojavio u Tiraspolju i čitava farsa trajala je do 29. septembra.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ GLEDA BRUKU I NE VERUJE: Kakav skandal na Rolan Garosu! Da je Srbin to uradio, već bi leteo kući (VIDEO)