AU, ŠTA ĆE CRNA GORA NA OVO DA KAŽE? Evo šta je Dušan Tadić rekao o Crnogorcima pred odlazak sa stadiona posle pobede Srbije (VIDEO)

Novosti online

18. 10. 2023. u 15:55

Fudbalska reprezentacija Srbije je u kvalifikacijama za EURO 2024 došla na korak od svog cilja, a posle meča "orlova" sa Crnogorcima strelac trećeg gola za našu nacionalnu selekciju, kapiten "orlova" Dušan Tadić, dao je vrlo zanimljivu izjavu.

АУ, ШТА ЋЕ ЦРНА ГОРА НА ОВО ДА КАЖЕ? Ево шта је Душан Тадић рекао о Црногорцима пред одлазак са стадиона после победе Србије (ВИДЕО)

Tviter / cgsportme

Podsetimo, Srbija je posle fudbalskog trilera pobedila Crnu Goru, posle čega je dospela u situaciju da joj je i bod u poslednjem kolu protiv Bugarske dovoljan za plasman na Evropsko prvenstvo.

Crna Gora se, sa druge strane, nadala da će pred svoja dva završna meča (dosad je odigrala utakmicu manje od Srbije) pobedom na Marakani prestići "orlove", ali - u toj nameri nije uspela.

Tadić je, pred odlazak sa stadiona "Rajko Mitić", naravno, govorio i o napetosti tokom utakmice, primljenom šok-golu koji je poremetio planove Srbije pred kraj poluvremena, ali je posebno bio zanimljiv njegov stav o Crnoj Gori. I to ne samo o crnogorskoj fudbalskoj selekciji, već o Crnogorcima, generalno.

Evo šta je tačno rekao kapiten srpske reprezentacije:

- Mislim da se i u prvoj utakmici to desilo, kao i sada. Dobro smo počeli, poveli, sve išlo pod konac, a onda se desio taj krajnje čudan pogodak, da tako kažem i... Eto. Onda smo malo pali. Sreća, pa je bila pauza, tu smo rekli par stvari između sebe, neke stvari smo se izdogovarali, to se i desilo i... ništa. Znali smo da će pogodak doći sam po sebi kao plod dobre igre, a tako se i desilo. Mislim da smo mi najbolji kad nam treba pobeda, kad nema kalkulacija, kad idemo pun gas, ali jako pametno, jako pametno! Mislim da je jako bitna stvar da smo pokazali dobar karakter, da smo pokazali da ova ekipa ima nešto posebno. Žao mi je samo što smo morali protiv naše braće Crnogoraca da odlučujemo o plasmanu. Bilo bi idealno da smo se zajedno plasirali, kad bismo zajedno mogli. Eto, to mi je malo krivo - zaključio je Tadić priču o Srbima i braći.

A evo i kako je to izgledalo:

Sledeći meč Srbija igra 19. novembra, protiv Bugarske, no i pre toga bi mogla da obezbedi plasman na Evropsko prvenstvo, prvi put od 2000. godine, i to ako tri dana ranije Crna Gora ne pobedi Litvaniju.

 

BONUS VIDEO: NESVAKIDAŠNjA KOREOGRAFIJA: Ovo su "delije" uradile za meč Zvezda - Jang bojs u Ligi šampiona

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)